Tunze Silphos

Vízminőség

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Tunze Silphos segítségével gyorsan és megbízhatóan távolíthatja el a felesleges szilikátot édes- és tengervizes akváriumából.

A szilikátok általában a csapvízzel jutnak be az akváriumba. A 0,4 mg/l kovasav feletti értékek problémát jelentenek. A kovamoszatok barna lerakódásokat képeznek a növényeken, korallokon, üvegeken és dekorációkon. Az úgynevezett szilikáteltávolítók használhatók a kovamoszatok alapjainak eltávolítására. Érdemes figyelni és rendszeresen ellenőrizni az akvárium szilikáttartalmát!

A Tunze Silphos termékkel eltüntethető a kovasav! A vas alapú adszorber granulátum édes- és tengervizes akváriumokhoz alkalmas, valamint eltávolítja közvetlenül az akvárium vizéből távolítja a szilikátokat és foszfátokat. A Silphos rendkívül hatékonyan, biztonságosan működik, illetve hozzáköti a szilikátokat és a foszfátokat a granulátumokhoz. Ez csökkenti a nem kívánt alganövekedést és megakadályozza a nyálkás algafázis kialakulását. A Silphos nagyon nagy kötőképességgel rendelkezik, ezért nagyon takarékosan kell használni. Alkalmas két Tunze 870-es vagy egy 1670-es utántöltőhöz is. A tartalom kb.1000g-nak felel meg. Az 1000 g Tunze Silphos megkötő kapacitása: 280 g foszfát (PO4) és 80 g szilikát (SiO2)

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Tunze Silphos segítségével hatékonyan oldhatók meg a szilikátproblémák, így megakadályozva a csúnya algák kialakulását az akváriumban!

Márka: Tunze

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tunze Silphos

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Silphos" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: