Üzleteink - nice Shops


Kik vagyunk

Ezek az online shopok a Niceshops csoport részei. Mi, a Niceshops csoport egy osztrák vállalkozás vagyunk és különböző online shopok üzemeltetésével foglalkozunk. Számos európai piacon megtalálhatóak vagyunk.

Minden hónapban közel egymillió ember látogat el üzleteinkben és havonta mintegy 25.000 megrendelés hagyja el délkelet-ausztriai logisztikai központunkat szerte a világba.

Minden oldalunk közös jellemzői:

 • széles választék
 • kiváló ár / teljesítmény arány
 • tökéletes, a lehető leggyorsabb szállítás és vásárlás lebonyolítás
 • problémamentes garancia- és cserejog
 • mindig jó hangulat és barátságos kommunikáció ügyfélszolgálatunkkal
 • ÉS: sok törzsvásárló, akik folyamatos visszajelzései alapján próbáljuk fejleszteni üzleteinket

Fillozófiánk központi pillére a fenntarthatóság és a környezetvédelem.

Új logisztikai központunk tervezésében is kellő figyelmet fordítottunk a fenntarthatóságra. Sem fáradtságot, sem pénzt nem sajnálva szerettünk volna pédát mutatni a környezettudatosság területén. A legfőbb fenntarthatósági tényezők a logisztikai centrum építése során:

 • Fa - A természetesen megújuló nyersanyag fontos szerepet játszott az építés során. Összességében az egész központhoz 680 köbméter fát használtunk fel. Minden m³ fa egy tonna CO 2 tárol. Összehasonlításképpen, egy tonna CO 2 4900 kilométer autós utazásnak felel meg.
 • Szigetelés - Nagy hangsúlyt fektettünk a szigetelésre is, így nem csak a költségeink csökkentek, hanem folyamatosan rengeteg energiát is spórolunk.
 • Fűtés és hűtés - Új logisztikai központunktól kevesebb, mint egy kilométerre található egy biogáz üzem.
  Tehát a gáztüzelés helyett biogáz- és biomassza tüzelőberendezéssel fűttünk.
  Nyáron egy abszorpciós hűtőberendezést használunk a hagyományos hűtőgépek helyett. Ez háromszor annyiba kerül, azonban sokkal energia takarékosabb.
  A biogáz üzemhez csatlakozva sok 600 kW hő és 550 kW hűtési teljesítményt spórolunk meg.
 • Készülékek - Kiváló energiahatékonyságú hűtőszekrényt vásároltunk és a számítógép hardware eszközök beszerzésénél is figyelünk az energiatakarékosság elvére.
 • Csomag töltés - A csomagok kiszállításánál is odafigyelünk a fenntarthatóságra. Ezért az elmúlt hónapokban bevezettük, hogy kiküldendő csomagjaink töltőanyagát – ahol ez lehetséges - komposztálható anyagra cseréltük. Csomagjaink 95 %-át már biológiailag lebomló szerves ún. Biochip töltőanyaggal látjuk el.

A fenntarthatóság mellett filozófiánk másik fontos pillére a az emberi tényező:

 • Figyelmesség - Számunkra kiemelkedően fontos, hogy a környezetvédelem a munkavállalóknál is tudatosuljon. Így megkérjük őket, hogy munkaidő után minden gépet és berendezést kapcsoljanak ki és győződjenek is meg, hogy ezt megtettek. Valamint nagy hangsúlyt fektetünk a szelektív hulladékgyűjtésre is.
 • Szállítók - Még beszállítóinkkal megkérdőjelezzük a fenntarthatóság, a termelési módszerek és a filozófia újra és újra. Csak így tudjuk biztosítani, hogy a legjobb termékeket és a legjobb termelési színvonalának az Ön számára.
  Kétes elemek eltávolítják a tartomány vagy természetesen nem is rögzített.

Különböző energiatakarékossági intézkedéseket végzünk. A csomagok töltőanyaga például biológiailag lebomló biochips. A fenntarthatóság számunkra a szállítás során is fontos, valamint a megkérdőjelezhető termékeket kivesszük kínálatunkból vagy bele sem tesszük.

Ennyit rólunk és filozófiánkról. Reméljük elég pontos képet tudtunk adni magunkról. Jó NICE-vásárlást!

Ecco Verde

Ecco Verde - Natúrkozmetikai shop

Az Ecco Verde oldalán számos nemzetközi gyártó natúrkozmetikai termékeinek széles választékát találja. A kézkrémektől, a samponokon és a testápoló termékeken át az ásványi sminkekig minden megtalálható. Minden, ami a szíve vágya!

Itt láthatóak ezek a magas minőségű, természetes kozmetikumok: Ecco Verde Magyarország

VitalAbo

VitalAbo - Étrendkiegészítő shop

A VitalAbo széles választékban kínál étrend-kiegészítőket az egészséges életmód, a sport és wellness területén. A termékek ismert gyártóktól származnak!

Étrendkiegészítők és sporttáplálékok: VitalAbo Magyarország

EquusVitalis - Lótakarmányok széles választéka

Az EquusVitalis portál termékek széles választékát kínálja a lótakarmányozás, az ásványi anyagok, a lóápolás területén. Itt mindent megtalál, amire lovának szüksége lehet! Ismert márkák széles tárháza: St. Hippolytus, Eggersmann, Stiefel, Nösenberger, Lexa és Gladiator Plus, és nem utolsó sorban a kiváló minőségű saját márkánk a EquusVitalis.

Kiváló minőségű lótakarmány-kiegészítő és még több: EquusVitalis Németország | EquusVitalis Ausztria

Bloomling

Bloomling - Tegye elbűvölővé kertjét!

Tegye elbűvölővé kertjét vagy erkélyét a Bloomling termékeivel. Az egyik legszélesebb termékválasztékkal rendelkezünk! Akár a foteljében ülve is válogathat a számtalan növényfaj és termék közül, sőt a kiszemelt termékeket meg is rendelheti online. Megrendelését házhoz szállítják!

Minőségi vetőmagok és kiegészítők a kertjébe: Bloomling Németország | Bloomling Ausztria

Lederhose

Lederhose - Népviselet

Népviseletet kínálunk az egész világ számára! Nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően szép sikereket értünk el a népviselet értékesítés területén. A Lederhose.com portálon kiváló termékeket, kiegészítőket és szokatlan ötleteket talál.

Népviselet: Lederhose.com

BikeOnlineShop

BikeOnlineShop - A kerékpáros-portál

40.000 termék a kerékpározás szerelmeseinek! Top márkák és termékek minden típusú biciklihez: BikeOnlineShop.

100 márka és több ezer termék: Bikeonlineshop Ausztria | WowBikeParts Németország

Interismo

Interismo - Kiváló minőségű lakberendezési kiegészítők

Kiváló minőségű lakberendezési termékek és kiegészítők egész tárháza. A portál termékeinek segítségével feldíszítheti és csodálatosan berendezheti otthonát. Kiváló minőségű lakberendezési termékek neves gyártóktól!

Stílusosan lakni: Interismo Németország | MeinWohnDekor Ausztria

pools.shop

pools.shop - Minden, ami a medencéhez kell

Minden, ami a medencéhez kell – teljes szettet vagy csupán a megfelelő kiegészítőt keresi? Itt mindent megtalál. Lazuljon el otthonában egy tökéletesen kialakított, kiváló medencében!

Jó szórakozást mindenkinek: pools.shop