Tetra Biocoryn

Vízkondicionáló

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Tetra Biocoryn egy vízkondicionáló édesvízi akváriumok számára, amely megakadályozza a talaj feliszapolódását és a kellemetlen szagok kialakulását.

A szűrőrendszer a vizet nem csak mechanikusan tisztítja. Az ammónia nitráttá alakításához speciális baktériumokra van szükség, amelyek egy megfelelően méretezett szűrőrendszerben bőven találnak helyet. A Tetra SafeStart használatával az akvarista optimális feltételeket teremthet a jó bioaktivitáshoz az akváriumban. Tudományosan megcáfolták azt a széles körben elterjedt véleményt, hogy a Nitrobacter csoportba tartozó baktériumok főként nitrifikáló baktériumokként működnek az akváriumban. A halakra is nagyon káros ammóniát a Nitrospira és Nitrosomonas nemzetséghez tartozó baktériumok bontják le. A mikrobiológia legújabb eredményei végül a SafeStart termékfejlesztéséhez vezettek, melyben a Tetra Bactozym optimális feltételeket biztosít ezen fontos baktériumok megtelepedéséhez. Minden felületet egy baktériumot elősegítő biofilmmel borít be, amelyen nitrifikáló baktériumok fejlődhetnek ki. A Tetra Biocoryn kiegészíti ezeket a termékeket.

A Tetra Biocoryn megakadályozza a talaj feliszapolódását és a kellemetlen szagok kialakulását. A Tetra Biocoryn rendkívül aktív enzimeket és baktériumkoncentrátumokat tartalmaz, amelyek méregtelenítik a vizet, valamint felgyorsítják az olyan organikus anyagok lebontását, mint a maradék tápok, halürülékek vagy elhalt növényi részek. Az azonnali és hosszú távú hatású speciális formula megbízhatóan bontja le az iszapot és megakadályozza a további iszap felhalmozódását. A víz mentes a kellemetlen szagoktól, tiszta és egészséges. A Tetra Biocoryn megbízhatóan méregteleníti a vizet és csökkenti a szűrő terhelését. Megakadályozza az organikus szennyeződések felhalmozódását és a szűrő eltömődését. A karbantartási szükségleteket csökkentik a meghosszabbított tisztítási időintervallumok és a szűrő hosszabb élettartama.

Adagolás:
Heti 1 kapszula 50-60 liter akváriumi vízhez. Minden vízcserénél.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra Biocoryn megakadályozza a talaj feliszapolódását, ami meghosszabbítja a szűrő élettartamát és a tisztítási időintervallumokat!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra Biocoryn

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,3 az 5 csillagból
5 csillag
1 (33%)
4 csillag
2 (66%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Biocoryn" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder