Seachem PhosGuard - 100 ml

Foszfát és szilikát eltávolításához

4.210 Ft

(26.313 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 100 ml

Kiszállítás október 10., kedd-ig

Raktáron ettől: október 09.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Édes- és tengervizes akváriumokhoz
  • Gömb alakú az optimális hidrodinamikáért
  • Visszafordíthatatlan kötés
  • Nagyon porózus

Cikkszám: SEM-4185, Tartalom: 1 tasak, EAN: 0000116018500

Leírás

A PhosGuard™ a hatékony megoldás a foszfát és a szilikát gyors eltávolítására az édes- és tengervizes akváriumokban. Bár mindkét vízben hatékony, a PhosGuard™ a tengervízben a leghatékonyabb, ahol a foszfát- és szilikátszabályozás szükségessége egyértelműbben meghatározott.

Foszfáttal pufferolt édesvízben való alkalmazása nem javasolt, mivel telítettségig eltávolítja a puffert. A PhosGuard™ különleges porozitása és gyöngyformája lehetővé teszi a víz könnyű és hatékony átáramlását a terméken és körülötte, növelve a termék kapacitását és hatékonyságát.

Ajánlott alkalmazás:

A Seachem javasolja, hogy a PhosGuard™ előáztatását, kétszeres mennyiségű édesvízhez adva. Ezután öblítse le. A legjobb, ha az anyagot úgy helyezi el, hogy a maximális vízáramlás garantált legyen. Szűrőtasak használata javasolt.

Használjon 85 ml PhosGuard™ terméket 200 liter sósvízhez vagy 400 liter édesvízhez. Hagyja hatni 4 napig, majd mérje meg a szilikát- vagy foszfátkoncentrációt. Ha a koncentráció nem csökken 0,02 mg/l-re, a PhosGuard™ kicserélhető. Ellenkező esetben a helyén hagyható, amíg az értékek ismét emelkedni nem kezdenek.

Tipp: A PhosGuard™ nem egy helyettesítő gyanta. Ezért nem enged semmit a vízbe. Nem engedi vissza a foszfátot vagy a szilikátot a vízbe, így kimerülésig eltávolítható, kiszárítható és újra felhasználható.

Márka: Seachem

Seachem PhosGuard - 100 ml Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Seachem PhosGuard - 100 ml

Hasonló termékek: