Olibetta Gravel Winter 2-3mm 5kg

Színes kavics

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Olibetta Discus Sand Rio Xingu - Fehér
Olibetta Gravel Pebble Flat multicolor 3-6cm
Olibetta Gravel Rio Negro 0-2mm
Leírás

Az akváriumhoz használható, harmonikusan világos Olibetta kavics garantáltan káros anyagoktól mentes. A DIN EN 71 szabvány 3. része szerint dolgozzák fel, így a színezett kavics megfelel a játékbiztonsági német ipari szabványnak.

Tartósan elasztikus műgyanta bevonatának köszönhetően a kavics nem bocsát ki semmit a vízbe, gyógyszer- és CO2-álló. A kavicsot használhatja önmagában vagy színkiemelésként, keverheti a színeket, vagy használhatja egymás mellett, és játszhat a különböző szemcsékkel... a fantáziának nincsenek határai.

Az Olibetta színes akváriumi kavics dekoratív funkciója mellett a biológiai egyensúlyra is pozitív hatással van, mivel természetes biológiai szűrőként működik. Lekerekített formája biztosítja, hogy az akvárium lakói ne sérülhessenek meg. A különböző szemcseméretek normál közösségi akváriumokhoz és nagyobb, aktív anyagcserével rendelkező akváriumi állatokhoz ajánlottak.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Ez a színes kavics garantáltan nem mérgező és támogatja a kreativitást. A 2-3 mm-es szemcseméret könnyen tisztán tartható, illetve tökéletesen használható talajtisztítóval vagy talajfűtéssel.

A színes kavics műanyag bevonattal rendelkezik, ezért használat előtt csak rövid idő alatt és hideg vízzel mosható le, hogy eltávolítsa a szállítás okozta kopást. A kavicsot nem szabad forró vízzel leöblíteni vagy az akvárium hőmérséklete fölé hevíteni.

Szemcse: 2-3 mm
Márka: Olibetta

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Winter 2-3mm 5kg