JBL ProHaru universal

Ragasztáshoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL ProHaru Universal 80 ml egy univerzális ragasztó visszazárható tubusban, akváriumokhoz, terráriumokhoz és tavakhoz.

Az akváriumok, terráriumok és tavak kedvelőinek sokféle felhasználáshoz van szükségük ragasztóra, mindenekelőtt egy olyanra, amely nem mérgező az állatokra és növényekre. Erre a célra fejlesztették ki a JBL ProHaru univerzális és rapid termékeket. Ha dekorációs anyagokat szeretne összeragasztani, ügyelnie kell arra, hogy az anyagokról a meglévő biofilmet eltávolítsa, mivel a biofilmek (baktériumok okozta csúszós felület) megakadályozzák a tartós tapadást. A száraz, korábban nem használt anyagok nem rendelkeznek problémás biofilmekkel. A ragasztandó felületeknek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lenniük, víz alatti használat esetén pedig lerakódásoktól, például biofilmektől, algáktól stb. Nagy felületű ragasztáshoz több párhuzamos csíkban vigye fel a ragasztót. Víz alatti használat esetén az elért tapadás gyengébb lehet, mint száraz felületeken.

Korall rögzítése
A rifa akváriumokban általában nincsenek növényzettel borított területek. A korallok ezért előnyösen a következő módon rögzíthetők: keressen egy megfelelő mélyedést, amelybe egy kevés levegő mellett a hajtás ideálisan illeszkedik. Töltse be a JBL ProHaru univerzális ragasztót a mélyedésbe, és nyomja be a szárat, hogy a JBL ProHaru univerzális kifolyjon a mélyedésből. Simítsa el a kifolyt ragasztót az ág körül, vagy távolítsa el a felesleges ragasztót.

Mohák és növények rögzítése
Az úgynevezett tájképek készítésekor nagyon népszerű a mohák, növények gyökerekre vagy kövekre rögzítése, melyeket megelőzően szárazon építenek fel. Erre ideális a JBL ProHaru universal. Vigyen fel egy vagy több JBL ProHaru universal csíkot a kívánt területre (gyökér, kő), és nyomja a mohákat vagy növényeket a ragasztóágyba. Ezután tartsa nedvesen a növényt, amíg az akvárium meg nem telik.

Megjegyzés
Az akvárium szivárgásának eltömítése: felhívjuk figyelmét, hogy a szivárgó akvárium még a szivárgás eltömítése után is biztonsági kockázatot jelent, mivel előfordulhat, hogy a teljes kötés már nem biztonságos. Ezért a szivárgás lezárásához a JBL ProHaru universal termék használatát csak egy sürgősségi intézkedésnek kell tekinteni, a nagyobb vízkárok átmeneti megelőzéseként

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A ProHaru univerzális ragasztóval gyorsan meg- és kijavíthatók a kisebb problémák!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProHaru universal

4,5 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
1 (50%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ProHaru universal" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder