JBL NobilFluid Artemia 50ml

Folyékony táp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL NobilFluid Artemia egy folyékony táp kis tojásrakó akváriumi halak lárvái és elevenszületők számára, amelyek még túl kicsik az Artemia naupli vagy más hasonló méretű táplálék elfogyasztásához.

Ez a folyékony táplálék építőanyagok (fehérjék), energiaforrások (zsírok és szénhidrátok) és rostok keverékét tartalmazza, kifejezetten a fiatal és még növekvő halak igényeihez igazítva. A hozzáadott vitamin komplexum a lárvákat nélkülözhetetlen vitaminokkal látja el, valamint egészséges immunrendszert biztosít és megerősíti az ellenálló képességüket. A jó emészthetőség, ami kevesebb kiválasztáshoz vezet, jobb vízminőséget eredményez. A finoman összehangolt foszfáttartalom emellett csökkenti a víz zavarosságát, így meggátolja az algák növekedését.

Etetési ajánlás:
Használat előtt rázza fel! Az etetést nem szabad elkezdeni addig, amíg a peteburok el nem tűnt, és a lárvák szabadon nem úsznak. Kis méretű elevenszűletők esetében az etetésnek a születés után azonnal meg kell történnie. A táplálék mennyisége a fiatal halak méretétől és számától függ, valamint csak tájékoztató jelleggel megadott: Kb. 100 lárvából álló rajnak naponta 3-4 alkalommal adjon kb. 10-15 cseppet. Etetés közben rövid időre kapcsolja ki a szűrőt.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A vitamin komplexum létfontosságú vitaminokkal látja el a lárvákat, és hozzájárul az egészséges immunrendszerhez!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL NobilFluid Artemia 50ml

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
3 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "NobilFluid Artemia 50ml" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: