JBL Aquadur Malawi/Tanganjika

Ásványi anyagok akváriumokhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL Aquadur Malawi/Tanganjika egy lágyító sós vízkondicionáló az ideális vízértékek beállításához Malawi- és Tanganjika akváriumokban.

A karbonát-keménységű ásványi anyagok stabilizálják az akváriumvíz pH-értékét, így megakadályozva a savasság csökkenését és a túlzott pH-érték-ingadozást. Sok trópusi vízhez hasonlóan a Malawi-tó és a Tanganyika-tó vize is különleges tulajdonsággal rendelkezik: karbonát-keménysége nagyobb, mint a teljes keménység. Ez annak köszönhető, hogy a szikforrások sok karbonáttal látják el a tavakat, amelyek nátriumhoz és nem kalciumhoz vagy magnéziumhoz kötődnek, ezeket a speciális vízértékeket célszerű utánozni. Ez könnyen lehetséges a JBL Aquadur Malawi/Tanganjika segítségével.

A JBL Aquadur Malawi/Tanganjika csapvízből és ozmózisos vízből egyaránt ideális vizet készít a kelet-afrikai bölcsőszájúhal-félék (Cichlidae) és a kísérő fauna (gyilkoshal, harcsa, gerinctelenek) megfelelő tartásához. A pH-érték beállítása és pufferelése a kívánt lúgos tartományban a karbonát-keménység növelésével történik. Így támogatva az egészséget, a természetes színt és az ívási hajlandóságot.

A JBL vízkondicionáló előnyei
A fontos ásványi sók hozzáadása a karbonát-keménység gyors növekedéséhez és a pH-érték stabilizálásához vezet. Támogatja a halak jóllétét, valamint serkenti a bölcsőszájúhal-félék ívási hajlandóságát. Segíti a fiatal halak növekedését és színviláguk kibontakoztatását. A JBL Aquadur Malawi/Tanganjika a természethez hasonló optimális vízparamétereket garantál.

Alkalmazás
A JBL Aquadurral bármilyen lágy víz tetszőleges keménységi fokra állítható, az ápolásra váró hal igényeitől függően. A termék egyaránt alkalmas fordított ozmózisos-, ioncserével lágyított csap- és esővízhez. Ezenkívül a JBL Aquadurral kezelt víz ioneloszlása a legtöbb trópusi hal számára előnyösebb, mint a normál csapvíz.

Adagolás
Egy mérőkanál (kb. 20 g) 100 l víz értékét megemeli 3,2°d KH-val. A termék részletes útmutatóval és számítási táblázattal kerül szállításra.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL Aquadur Malawi/Tanganjika stabilizálja a vízértékeket a bölcsőszájúhal-félék lakta akváriumokban!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Aquadur Malawi/Tanganjika

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Aquadur Malawi/Tanganjika" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder