Dupla Vit, Vitamin koncentrátum 10ml

Kiegészítő táp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dupla Vit egy vitamin koncentrátum, amely a haltáphoz vagy az akvárium vízhez adható, illetve alkalmas édes- és tengervizes akváriumokhoz, valamint kerti tavakban történő használatra.

A Dupla Vitamin koncentrátum megelőzi a hiánytüneteket, és a finom adagolócsúcsnak köszönhetően könnyen felvihető a tápra. A túl sokáig vagy az akvárium közelében tárolt tápok néhány hónappal a felbontás után elveszíthetik a tartalmazott vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint a fagyasztott táplálékok is csak néhány vitamint tartalmaznak. A vitaminhiány az akváriumban előforduló betegségek kiváltó oka lehet. A halak különféle okokból stresszessé válnak; legyen az áthelyezéssel összefüggő szállítás, rosszabb vízminőség vagy a túl nagy állomány miatt. A Dupla Vit ezért megelőzi a hiánytüneteket és erősíti az ellenálló képességet. A kiegyensúlyozott táplálás támogatja az állatok színeinek kibontakozását, egészséges növekedését és ezáltal az összképet, illetve növeli az ívási hajlamot és a termékenységet. Azonban az olyan hasznos mikroorganizmusok, mint például az akváriumban lévő tisztítóbaktériumok aktivitása is támogatható, ha vitamincseppeket ad közvetlenül az akvárium vízhez. Mivel azonban a vitaminok fényérzékenyek, ezeket csak kikapcsolt világítás mellett szabad az akváriumhoz adni.

Tipp: Csepegtessen néhány csepp Dupla Vit vitamin koncentrátumot a frissen szitált artemia nauplii-ra, és hagyja állni egy órát. Az artemia nauplii elfogyasztja a vitaminokat, ezért még értékesebb a halak számára.

Ajánlott adagolás:
A Dupla Vit vitaminkoncentrátumból naponta 3-5 cseppet adhat a megfelelő tápot. A pelyhes táplálékoknál várja meg, amíg a pelyhek felszívják a vitaminok nagy részét, mielőtt megetetné a halakat. A fagyasztott táplálékokatt általában csak felengedés és leöblítés után szabad fogyasztani. Hagyja jól lecsepegni, majd dúsítsa a Dupla Vit termékkel. Ha a Dupla Vit koncentrátumot közvetlenül az akvárium vízhez szeretné adni, akkor pl. este, a világos fázis befejezése után ajánlott.
Felbontás után a Dupla Vit terméket hűtőszekrényben kell tárolni, és három hónapon belül fel kell használni.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Etessen úgy, mint a profik - és támogassa értékes halait minden szükséges vitaminnal!

Márka: Dupla

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dupla Vit, Vitamin koncentrátum 10ml

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Vit, Vitamin koncentrátum 10ml" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder