Dupla Scaper's Juice 24 vas

Növénytrágya

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dupla Scaper's Juice 24 vas egy komplex vas-trágya erősen növényesített akváriumokhoz és édesvizes akváriumok vízi növényeinek trágyázásához.

Az akváriumban található egészséges és csodálatos növények nem csak a szemlélők számára tökéletesek. Csodálatos növekedésük többek között búvóhelyeket kínál az akvárium lakóinak, valamint értékes oxigénellátóként is szolgál. A növekedéshez a növényeknek fényforrásra van szükségük a fotoszintézishez, tápanyagban gazdag szubsztrátumra, illetve szénforrásra és mikro-, makrotápanyag-utánpótlásra. A Dupla Scaper's Juice trágyázó rendszert speciálisan az akvárium növények igényei szerint fejlesztették ki, valamint három kiegészítő trágyakomponens kombinációján alapul. Figyelembe veszik az aquascaping során vagy növény-domináns akváriumokban felmerülő speciális igényeket: nagy növényállomány, sok fény, CO2-trágyázás, kevés hal és különösen magas tápanyagigény.

A Dupla Scaper's Juice 24 egy komplex vas-trágya, amely az alapműtrágyán kívül a növények számára hasznosítható vasat, valamint egyéb fontos nyomelemeket, például mangánt, rezet, nikkelt, cinket, ónt és jódot tartalmaz. A vas nemcsak a növények, hanem minden élőlény nélkülözhetetlen nyomeleme. A növényeknek vasra van szükségük a ferrodoxin képzéséhez, amely kulcsszerepet játszik a fotoszintézisben. Vas, mint nyomelem nélkül a növények nem tudnak létfontosságú klorofillt képezni: a levelek megsárgulnak. Az akváriumban a 0,1 és 0,2 mg/l közötti vastartalom ideális a vízi növények számára, ezért rendszeresen ellenőrizni kell. A vas 24 napi adagja biztosítja a növény erőteljes növekedését, megelőzi a hiánytüneteket és a növényi levelek rendellenességeit. Az akvárium növények ideális tápanyag-kombinációja támogatja a növekedésüket és megjelenésüket a hosszú távon hatékony tápanyag-kombináció révén. Gazdag növényi eredetű vasban, valamint tartalmazza a legfontosabb nyomelemeket az olyan hiányosságok megelőzésére, mint a vasklorózis. A Dupla Scaper's Juice más típusú trágyákkal is kiegészíthető, mint például a kálium 24 és az N/P 24.

Gazdaságos felhasználás: 1 csepp 50 liter akváriumi vízben 0,02 mg/l-el, 1 ml/100 l 0,2 mg/l-el növeli a vastartalmat. 20 csepp kb. 1 ml-nek felel meg.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Dupla Scaper's Juice 24 vas különösen alkalmas vöröses, piros és rózsaszín vízi növények számára, hogy optimálisan ellássa őket vassal és lehetővé tegye a csodálatos növénynövekedést!

Márka: Dupla

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dupla Scaper's Juice 24 vas

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Scaper's Juice 24 vas" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder