Dennerle PlantaGold 7

Növénytrágya

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Dennerle Scaper's Soil 1-4mm
Dennerle V30 Complete
Dennerle AquaRico BactoClean Bacto Elixier
Leírás

A PlantaGold 7 egy tápanyag-reaktivátor, amely édesvizes akváriumok vízi növényeinek trágyázására alkalmas. Különböző kiszerelésekben kapható.

A PlantaGold 7 segítségével újra aktiválhatja a korábban fel nem használt tápanyagokat az akvárium vizében, ezáltal még több növényi erőt biztosítva! A speciális bio-enzim készítmény nagyobb növekedési erőt garantál, illetve lehetővé teszi a gyönyörű növények számára is, hogy még csodálatosabban fejlődhessenek. Ráadásul még a gyér növénynövekedést mutató akváriumokban is - a trágyázás ellenére - növekedésbarát környezetet teremt, valamint megbízhatóan segít a növekedés leállása esetén is. A természetes fejlődést serkentő növényi enzimek serkentik a sejtosztódást, ami támogatja a levélképződést és erősíti a teljes növényt. A Plantagold7 egy tápanyag-reaktivátor: az akváriumban rengeteg értékes, de fel nem használt tápanyag található - a vízben, a talajban vagy az iszapban. A PlantaGold 7 egyedülálló katalizátor funkciója lebontja és felhasználhatóvá teszi a növények számára. Így alakíthatja át az egész akváriumot egyetlen növekedési motorrá! A további aktív kelátképző vas segít a zöld levelek elérésében.

Mint minden Dennerle trágya, a PlantaGold 7 is nagyon jól stabilizált, ami tartósan stabil hatást jelent. A többi trágya rövid időn belül kioldja a hatóanyagokat, ami a barnás-fekete elszíneződésről ismerhető fel, illetve közben elveszti hatékonyságát. Az algákat a rendszeres trágyázás aktívan szorítja ki, nincs esélyük. Már néhány hét elteltével látható sikert érhet el, ha növényei erőteljesen növekednek és intenzív színeket bontakoztatnak ki. A PlantaGold 7 szén-dioxid-trágyázással kombinálva is használható, valamint helyes adagolás és használat esetén abszolút kompatibilis az akvárium minden lakójával, például halakkal, csigákkal, garnélákkal és rákokkal.

Alkalmazás:
Adjon egy kapszulát 50 liter akváriumvízhez 7 naponta. Húzza szét a kapszulát az akvárium felett, és hagyja, hogy a por az akvárium hátsó részén a sűrűbb növénypopulációba szivárogjon. A fél kapszulák hozzáadhatók az akváriumhoz. A por és a kapszula anyaga néhány órán belül feloldódik. Külső szűrővel rendelkező akváriumokban a teljes kapszulát is felszívhathatja a szűrőbe!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlásá:
A PlantaGold 7 segítségével akváriumát egy zöld pokollá változtatja - így képzelte el, igaz?

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle PlantaGold 7

3 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
7 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

7 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.