Dennerle Bio CO2-depot

CO2-ellátás

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Bio-CO2 Control Gel a biológiai CO2 előállítására szolgál az édesvizes akváriumokban. Dupla kiszerelésben is kapható.

A Bio-CO2 Control-Gel segítségével a CO2-termelés és a megfelelő mennyiségű adagolása teljesen automatikus. Nem kell semmi bonyolult dolgot beállítani, illetve semmit sem kell megmérni. Nem is lehetne könnyebb és kényelmesebb! A Bio-Co2 ezért ideális minden CO2-kezdő számára, valamint kipróbáláshoz. Már néhány hét után látható az eredmény: a növények sokkal jobban fejlődnek, zöldebbek és életerősebbek. Az egész akvárium szó szerint életre kel! A Dennerle Bio-CO2 azt a jól ismert tényt alkalmazza, miszerint az élesztősejtek oxigén hiányában is képesek CO2-t előállítani cukorból. A probléma az, hogy a tiszta cukorral végzett erjedési folyamat általában nagyon gyorsan beindul, azonban néhány nap múlva ismét leáll. Ennek eredményeként az akvárium kezdetben túl sok, rövid idő múlva pedig túl kevés CO2-vel ellátott. A Control Gel viszont több, mint 30 napig állandó mennyiségű CO2-t termel, ami több mint egy hónapot jelent! Minden CO2-tároló jóval több, mint 300.000 CO2-buborékot termel. Akváriumát minden nap optimálisan látja el!

Tipp: Ha valóban a legtöbbet szeretné kihozni a növényesített akváriumából, kombinálja a CO2-ellátást Növény elixírrel és NutriBalls-al!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Bio-CO2 segítségével könnyen és biztonságosan megismerkedhet a CO2-tematikájával, illetve hamarosan egy "igazi" CO2-trágyázó rendszer fog szerepelni a karácsonyi kívánságlistáján!

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle Bio CO2-depot

1,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (100%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Bio CO2-depot" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: