Aquael AQUAJET PFN tószivattyú

Szökőkút keringető szivattyú

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az AQUAJET PFN 500, PFN 1000, PFN 1500 és PFN 2000 szökőkút-szivattyúk, valamint a PFN 3500 nagy teljesítményű kerti szivattyúk szökőkutak, vízesések, dísztavak, kerti tavak és úszómedencék víz szivattyúzására és szűrésére szolgálnak.

Más működési környezetben is használhatók, pl. a kertben, a háztartásban, a mezőgazdaságban, az állat- és haltenyésztésben, az építőiparban stb. Kompakt méretüknek, nagy hatékonyságuknak, állítható szivattyúteljesítményüknek és mindenekelőtt egyszerű felépítésüknek köszönhetően az AQUAJET PFN szivattyúk sokoldalúak, hatékonyak, tartósak és könnyen kezelhetők.

A szivattyú mindaddig használható úszómedencékben, amíg senki sem tartózkodik a vízben. Az AQUAJET PFN szivattyúk csak olyan folyadékokhoz használhatók, amelyek hőmérséklete nem haladja meg a 35°C-ot. Az AQUAJET PFN 1000, PFN 1500 és PFN 2000 modellek sós vízben üzemeltethetők. Az AQUAJET PFN 500 modell beltéri használatra készült.

Az AQUAJET PFN sorozatú szivattyúkat teljesítményükhöz képest nagyon magas hatékonyság jellemzi. Ennek oka a modern, energiahatékony motorok és a rotorkamra alatti kiváló minőségű tömítések alkalmazása, amelyek minimálisra csökkentik a hozamveszteséget. Ezenkívül az utóbbi megoldás lehetővé teszi a szivattyúk vízen kívüli működését, illetve megnöveli a vízszint magasságát, így az AQUAJET PFN szivattyúk keringtető szivattyúként is szolgálhatnak.

Az AQUAJET PFN szivattyúk minden modellje fokozatmentes teljesítményszabályzóval van felszerelve, amely egy ergonomikus gombbal rendelkezik a szivattyú kimeneti fúvókáján. A gombbal egyszerűen beállíthatja a vízsugár erősségét.

Az AQUAJET PFN szivattyúkban (kivéve az acéltengelyes 500-as modellt) a kerámia rotortengelyek használatának köszönhetően a szivattyúkat különösen csendes működés jellemzi. Egy nagy előszűrő védi a rotort a szennyeződésektől. Így a szivattyúkat nem kell rendszeresen tisztítani.

Az AQUAJET PFN szivattyúkat vízálló, kevés karbantartást igénylő szinkronmotorok hajtják. A rotor résének havonta egyszeri tisztítása elegendő. A teljesítmény csökkenésének elkerülése érdekében tisztítsa meg a szűrőpatront a tóból származó vízzel. A tóvíz használata nem pusztítja el a szivacsban lévő baktériumflórát, lehetővé téve a biológiai szűrés hatékonyságának megőrzését. A patron öblítésének gyakorisága a vízszennyezettség mértékétől függ, és akkor kell elvégezni, ha a teljesítmény csökkenése megfigyelhető.

Az AQUAJET PFN szivattyúk a mindenkori kötelező biztonsági előírásoknak megfelelően készülnek. A szivattyú csak védett aljzaton keresztül csatlakoztatható a hálózathoz. Az aljzatnak száraz helyen kell lennie. Bármilyen karbantartási munka (pl. összeszerelés vagy tisztítás) előtt húzza ki a dugót a konnektorból.

AQUAJET 500 PFN AQUAJET PFN 1000 AQUAJET 1500 PFN AQUAJET PFN 2000 AQUAJET PFN 3500
Teljesítmény (watt) 4.4 11 22 27 42
Max. áramlás (liter/óra) 500 1000 1500 2000 3500
Emelő magasság (cm) 70 110 160 190 200
Méretek (cm)
(SzxMéxMa)
9 x 8 x 19 9 x 18 x 26 9 x 18 x 26 9 x 18 x 26 13 x 29 x 26
Teljesítmény beállítás Igen Igen Igen Igen Igen
Kábelhossz (m) 1.5 5 5 5 5
Csatlakozók átmérője 1/2" 3/4" 3/4" 3/4" 3/4-1-1" 1/2"
Munka a vízben Igen Igen Igen Igen Igen
Munka a vízen kívül Igen Igen Igen Igen Igen
Túlmelegedés elleni védelem Igen Igen Igen Igen Igen
Előszűrő Igen Igen Igen Igen Igen
Szökőkút vége Igen Igen Igen Igen Igen

Márka: Aquael
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Aquael AQUAJET PFN tószivattyú

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "AQUAJET PFN tószivattyú" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: