Anubias Echinodorus 'Ozelot Red'

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A könnyen ápolható, Dél-Amerikából származó Echinodorus 'Ozelot Red' szereti a lágy és kemény vizet. A 20-50 cm-re megnövő rozetta növény tökéletes az akvárium középső- és hátteréhez.

A könnyen ápolható Echinodorus 'Ozelot Red' vöröses zöld levelein feltűnő foltos mintázat látható, amiről a nevét is kapta. Gyökeren keresztül veszi fel a táplálékát, így tápanyagban gazdag talajra van szüksége.

Ez a népszerű akvárium növény kicsit kisebb marad, mint a többi Echinodrus, ezért akár a középső- vagy a háttérben is alkalmazható a nagy akváriumokban. A 40 cm-ig terjedő gyönyörű növény eléggé szétterül, ezért megfelelő helyet kell biztosítani az akváriumban.

Az Echinodorus 'Ozelot Red' a vízfelszín fölé növekvő virágzaton található leánynövényekkel szaporodik. A termesztéshez egyszerűen válassza le és ültesse el a leánynövényeket.

Az Echinodorus 'Ozelot Red' egy könnyen ápolható akvárium növény, amely nem igényel sok munkát. Jó tápanyagellátás mellett nagyon életerős. Nincs szüksége feltétlenül CO2-trágyázásra, valamint közepes fény mellett is nagyon jól érzi magát. Az Echinodorus 'Ozelot Red' problémamentesen ápolható lágy és kemény vízben.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Echinodorus 'Ozelot Red' színének köszönhetően a nagy akváriumokban is egy remek szemet gyönyörködtető. Főleg egyedülálló növényként nagyon jól néz ki, eredeténél fogva különösen jól illik egy dél-amerikai akváriumhoz.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Echinodorus 'Ozelot Red'

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Echinodorus 'Ozelot Red'" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder