Tetra Tetratec Plus belső szűrő, 800

Belső szűrő akváriumokhoz

21.590 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

méret: 800

Kiszállítás április 18., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

Még 1 darab raktáron

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Feltűnés nélküli elhelyezés az akváriumban
 • Tartósan optimális vízértékeket biztosít
 • Mechanikai, kémiai és biológiai módszerhez
 • Praktikus szűrőközeg-eltávolító eszköz
 • Azonnali használatra kész

Cikkszám: TET-607668, Tartalom: 1 darab, EAN: 4004218607668

Leírás

A Tetra IN Plus belső szűrő akváriumok mechanikai, kémiai és biológiai vízkezelésére szolgál, illetve édesvízi akváriumokban való használathoz alkalmas.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra IN Plus belső szűrő többre képes, mint mechanikai és biológiai szűrés: egy természetközeli áramlást is létrehoz az akváriumban, valamint oxigénnel dúsítja a vizet, mindezt egyetlen lépésben! Könnyen, egyénileg állítható az akvárium igényeihez. A beszereléshez sem tömlők, sem szekrény nem szükséges. A szűrő észrevétlenül, közvetlenül az akváriumban van elhelyezve. A zárt szűrőkamra gondoskodik arról, hogy ne kerüljön szennyeződés az akvárium vizébe - még tisztítás közben sem! Fekete, kompakt kialakításának köszönhetően a fekete szűrőszivacsokkal feltűnés nélkül beleolvad az akváriumba - a szűrőszivacsok felületi szerkezete ideális megtelepedési területet kínál a baktériumoknak.
A szűrőkamrák két részre vannak osztva, ami azt jelenti, hogy a tisztítás során mindig a szűrőkamrában marad egy szűrőszivacs, ami minimalizálja a hasznos baktériumok elvesztését. A tisztítás során a készülék az akváriumban marad - a praktikus szűrőközeg-eltávolító eszköznek köszönhetően a kezelése tiszta és könnyű. Az áramlási sebesség fokozatmentesen állítható és az akváriumhoz igazítható. A kimeneti fúvóka 180°-ban elforgatható, az állítható Venturi-rendszer további oxigénellátást tesz lehetővé. A stabil tapadókorongoknak köszönhetően a belső szűrő könnyen rögzíthető. A szűrőanyag alkatrészként kapható. A Tetra IN Plus belső szűrő TÜV/GS tesztelt, CE-minősítéssel és 2 év garanciával rendelkezik.

Tipp: A szűrő tisztítása és cseréje mindig a szűrőbaktériumok elvesztését jelenti. A Tetra Bactozym baktériumaktivátorral nagyon rövid időn belül kompenzálhatja ezt a veszteséget.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra IN Plus belső szűrővel nemcsak az akvárium vizének optimális kezelését biztosíthatja, hanem szabályozhatja az oxigéntartalmat és tisztíthatja is anélkül, hogy teljesen ki kellene emelnie a vízből!

Márka: Tetra
Tetra belső szűrő Plus - Specifikációk
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetratec Plus belső szűrő

1 vásárlói vélemény más nyelven

2,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
1 (100%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Tetratec Plus belső szűrő" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder