Tetra Tetratec EasyCrystal Filter Pack C250/300 aktív szénnel, 3 darab

Szűrőközeg

3.880 Ft

(1.293 Ft / db, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 3 darab

Kiszállítás április 18., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

Még 3 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Kiegészítő szűrőközeg az EasyCrystal belső szűrőhöz
 • 40 literes akváriumtérfogathoz
 • Ideális szűrés kémiai, mechanikai és bioaktív módszerekkel
 • Speciális aktív szenet tartalmaz
 • Gyors, tiszta csere
 • Azonnali használatra kész

Cikkszám: TET-151598, Tartalom: 3 darab, EAN: 4004218151598

Leírás

A Tetra EasyCrystal FilterPack C250/300 egy kiegészítő szűrőközeg a Tetra EasyCrystal belső szűrőhöz, amely speciális aktív szénnel rendelkezik, illetve 40 literes édesvízi akváriumok kémiai, mechanikai és bioaktív szűrésére szolgál.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra EasyCrystal Filter Pack szűrőpatron egy szűrőközeg a Tetra EasyCrystal belső szűrőben való használatra. A szűrőpatron gyorsan és egyszerűen cserélhető anélkül, hogy tiszta víz lenne a keze. A fehér szűrőgyapjú átveszi a durva előszűrési funkciót. A szűk pórusú finomszűréshez a zöld szűrőgyapjú használható. A praktikus clip-tartónak köszönhetően a patron gyorsan és tisztán cserélhető. Speciális aktív szenet használnak a víz elszíneződésének és a kellemetlen szagok megszüntetéséhez.

A szűrő szennyezettségének mértéke a víz áramlási sebességével határozható meg. A szűrő típusától függően 14 naponta és 3 havonta meg kell tisztítani, amikor az áramlási sebesség körülbelül a felére csökken. A szűrőanyag kimosásához kézmeleg csapvizet vagy jobb akváriumivizet használjon. Szűrőszivacsok használatakor elég csak kicsavarni azokat. Forró vagy hideg vizet soha ne használjon, mert elpusztítja a hasznos szűrőbaktériumokat. Semmilyen körülmények között ne alkalmazzon tisztítószereket. A Tetra EasyCrystal Filter Pack rendszeres cseréje sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

A szállítási csomag 3 db szűrőpatront tartalmaz.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra EasyCrystal Filter Pack segítségével gyorsan és egyszerűen cserélheti ki szűrőpatronjait anélkül, hogy tiszta víz lenne a keze - a speciális aktív szénnek köszönhetően a gyógyszermaradványok gyorsan és egyszerűen kiszűrhetők!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetratec EasyCrystal Filter Pack C250/300 aktív szénnel

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,3 az 5 csillagból
5 csillag
3 (75%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
1 (25%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Tetratec EasyCrystal Filter Pack C250/300 aktív szénnel" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder