Tetra Tetratec EasyCrystal 250 belső szűrő

Belső szűrő

11.990 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 1 db

Kiszállítás december 07., csütörtök-ig, amennyiben ma 09:30-ig rendel.

Még 1 darab raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., H.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Feltűnés nélküli elhelyezés az akváriumban
  • Tartósan optimális vízértékeket biztosít
  • 15-40 literes akváriumtérfogathoz
  • Mechanikai, kémiai és biológiai módszerhez
  • Szűrőközeg-csere vizes kéz nélkül
  • Azonnali használatra kész

Cikkszám: TET-151567, Tartalom: 1 darab, EAN: 4004218151567

Leírás

A Tetra EasyCrystal Filter 250 mechanikus, kémiai és biológiai vízkezelésre szolgál 15-40 literes akváriumokhoz, édesvízi akváriumokban való használatra.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra EasyCrystal 250 belső szűrő kristálytiszta és egészséges vizet biztosít az intenzív mechanikai, biológiai és kémiai szűrésével. A mechanikus szűrés során a kétrétegű szűrőgyapjú megbízhatóan távolítja el a legkisebb lebegő részecskéket is. A fehér oldal durva előszűrésre, a zöld oldal finomszűrésre szolgál. A biológiai szűréshez extra nagy felületű szűrőszivacsokat és bio-labdákat alkalmaznak a hasznos tisztítóbaktériumok megtelepedésére. Speciális aktív szenet használnak a víz elszíneződésének és a kellemetlen szagok megszüntetéséhez, így kémiailag tisztítják az akvárium vizét. A Tetra EasyCrystal Filter 250 tisztítása rendkívül egyszerű: a szűrőpatronokat 4 hetente kell cserélni. Az erős mágnesturbina nagy vízáramlást tesz lehetővé, a kompakt ház segítségével pedig helyet takaríthat meg. A tapadókorongokkal a belső szűrő rugalmasan és biztonságosan rögzíthető. A szűrőközeg alkatrészként kapható. A Tetra EasyCrystal Filter 250 TÜV/GS tesztelt, CE-minősítéssel, valamint 2 év garanciával rendelkezik.

Tipp: A szűrő tisztítása és cseréje mindig a szűrőbaktériumok elvesztését jelenti. A Tetra Bactozym baktériumaktivátorral nagyon rövid időn belül kompenzálhatja ezt a veszteséget.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra EasyCrystal 250 segítségével kezei teljesen szárazak maradnak a szűrő tisztítása során - még soha nem volt ilyen egyszerű a szűrőközeg gyors és megbízható cseréje!

Márka: Tetra
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetratec EasyCrystal 250 belső szűrő

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Tetratec EasyCrystal 250 belső szűrő" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: