Tetra Tetra Vital, 500ml

Vitaminok

8.200 Ft

(16.400 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 500ml

Kiszállítás április 16., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

Még 5 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • A vitalitás, a jó közérzet és a természetes színfény előmozdítása
 • Kiegészíti az alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket
 • A természetesen aktív B-vitaminok nagyobb vitalitást biztosítanak és csökkentik a stresszt
 • A magnézium javítja a közérzetet
 • A panthenol ápolja a nyálkahártyákat
 • A jód növeli a párzási hajlandóságot és az ívási sikert

Cikkszám: TET-736337, Tartalom: 500 ml, EAN: 4004218736337

Leírás

A Tetra Vital egy vízadalék, amely fokozza a vitalitást és természetes élőhelyet teremt az édesvízi akváriumokban.

A szűrőrendszer a vizet nem csak mechanikusan tisztítja. Az ammónia nitráttá alakításához speciális baktériumokra van szükség, amelyek egy megfelelően méretezett szűrőrendszerben bőven találnak helyet. A Tetra SafeStart használatával az akvarista optimális feltételeket teremthet a jó bioaktivitáshoz az akváriumban. Tudományosan megcáfolták azt a széles körben elterjedt véleményt, hogy a Nitrobacter csoportba tartozó baktériumok főként nitrifikáló baktériumokként működnek az akváriumban. A víz nem ugyanaz, mint az akváriumvíz. Csak ha minden paraméter megfelel, akkor kínál az akvárium minden halnak és növénynek otthont, ahol jól érzi magát és szaporodhat. A Tetra termékinnovációinak köszönhetően, amelyeket a házon belüli fejlesztési és kutatólaboratóriumban állítanak elő, az akvarista megkapja azokat az eszközöket, amelyek segítségével akváriumát az összes lakó jóllétének oázisává varázsolhatja. Ezenkívül nem minden hal egyforma - élőhelyüktől függően a különböző fajoknak más-más vízértékre van szükségük ahhoz, hogy optimálisan fejlődhessenek és vitális viselkedést mutassanak. Ettől eltérni hosszú távon betegségekhez vezethetnek.

A Tetra Vital a halak jóllétének és természetes színének támogatására szolgál, a csapvízből hiányzó vagy az akváriumban felhasznált alapvető vitaminokat és nyomelemeket pótolják a biotópjukból. Ezáltal olyan természetes élőhelyet hozva létre, amelyben a halak jól érzik magukat, valamint kibontakoztatják természetes színeiket. A természetesen aktív B-vitaminok nagyobb vitalitást biztosítanak és csökkentik a stresszt. A magnézium javítja a közérzetet, illetve elősegíti az egészséges növekedést. A panthenol ápolja a halak nyálkahártyáját, a jód pedig növeli a párzási hajlandóságot és az ívási sikert is. A fontos nyomelemek megakadályozzák a hiánytüneteket. Támogatják a növények és mikroorganizmusok növekedését.

Alkalmazás:
Használat előtt jól rázza fel. 4 hetente adjon TetraVital terméket 10 liter akváriumvízhez. Ha a hal erős stressznek van kitéve, javasoljuk az adag megduplázását.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra Vital segítségével aktívan támogathatja a halai vitalitását és jóllétét, valamint olyan vitaminokat és ásványi anyagokat biztosíthat a számukra, amelyek a csapvízből hiányoznak!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra Vital

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Tetra Vital" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder