Tetra Starter Line akvárium 105L, fekete

Akvárium kezdő szett

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Tetra AquaSafe
Tetra Pond Flakes
Tetra Pond Sticks
Leírás

A Tetra Starter Line LED akvárium egy komplett szett, amely tartalmaz:

  • Tetra EasyCrystal szűrődoboz (7,5 watt)
  • Fűtés 100 watt
  • LED-világítás 16 watt
  • Táp és ápolószerek

A Tetra Starter Line LED akvárium egy teljes szett, amely szűrőt, fűtőtestet, LED-világítást, valamint tápot és ápolószereket tartalmaz, ezért egy ideális kezdő szett.

A Tetra Starter Line LED akvárium megkönnyíti az akvarisztika kezdetét. Az egyszerű kezelés és a megbízható technológia ezért egy ideális kezdő szetté teszi ezt az akváriumot.

A Tetra Starter Line akváriumok ideálisak minden kezdő akvarisztikus számára. Az akváriumok nemcsak négy különböző méretben kaphatók, hanem hasznos funkciókkal és elengedhetetlen technikai kiegészítőkkel is fel vannak szerelve. Az 54 literes modell különösen alkalmas garnélák és növények számára. A guppik és hasonlók viszont ideálisak egy közepes méretű akváriumhoz. Az üvegakváriumok nem csak különösen stabilak. Az erős üveg speciális flaot-üvegből készül, amely minden szögből torzításmentes rálátást biztosít az akvárium lakóira. Ezenkívül az akvárium fedele különösen robusztus, így például a mászni szerető rákfélék nem tudnak kimenekülni. A fedélben található praktikus lap lehetővé teszi az állatok könnyű etetését anélkül, hogy le kellene vennie a fedelet. A fedélbe integrált 6500K LED-világítás emellett természetes és világos fénnyel világítja meg az akváriumát, illetve különösen energiatakarékos és tartós. Emellett a szettben található Tetra EasyCrysal szűrő gondoskodik a kristálytiszta vízről, hiszen megbízhatóan távolítja el az algákat és a szennyeződéseket. Így működik: a biológiai szűrésről a bio-szűrőlabdák és egy szűrőszivacs gondoskodik, ahol a hasznos baktériumok megtelepedhetnek. A mechanikus szűrés viszont egy szűrőgyapjú segítségével távolítja el a vízből a legkisebb lebegő részecskéket is. Ami a legjobb: a cserélhető szűrőpatronok megkímélik a szűrőház tisztításának fáradságától. A patronok könnyen használhatók anélkül, hogy vizes lenne a keze. Az optimális vízminőség érdekében négyhetente cserélje ki a patronokat. A szett kiegészítő szűrőbetétet is tartalmaz. Az egyszerű telepítés és a technikai kiegészítők a Tetra Starter Line Aquariumot ideálissá teszik minden kezdő akvarisztikus számára.

  • 54 és 80 liter: 980 lumen és 6500 Kelvin
  • 105 liter: 1880 lumen és 6500 Kelvin

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra Starter Line LED akvárium megkönnyíti az akvarisztika megkezdését, hiszen minden szükséges kelléket tartalmaz!

Volumen: 80-120 liter
Márka: Tetra
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra Starter Line akvárium 105L, fekete

3 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.