Tetra Pont üledék eltávolító 500 ml

Vízkondicionáló

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Tetra Pond üledék eltávolító egy vízkondicionáló, amely gyorsan és megbízhatóan távolítja el az organikus üledéket a tó aljáról.

A kerti tavak lenyűgöző dizájnelemek a kertben. A tóban található növények nemcsak szép látványt nyújtanak, hanem fontos szerepet játszanak a természetes ökológiai egyensúly megteremtésében is. Ha azonban lehetőség nyílik tömeges elszaporodásra, az algák valódi problémává válhatnak. Nagy zavarosság ("zöld víz"), azonban kritikus vízértékek is előfordulhatnak. Az algák elleni küzdelem legjobb módja a megelőzés. A víz- és növényminőség a halak és növények számára. A kerti tó egy zárt rendszer, amelyben gyorsan felhalmozódhatnak a szennyeződések és káros nitrogénvegyületek képződhetnek, amelyek rontják a víz minőségét. Idővel túl sok szerves anyag halmozódik fel a tó alján, ami problémákat okozhat, illetve zavarosodást okozhat. A friss csapvizet azonban úgy kell kezelni, hogy az alkalmas legyen a halak számára.

A Tetra Pond üledék eltávolító megbízhatóan bontja le a szerves fenéküledéket a tóban. A vízkondicionáló magas aktívitású baktériumokat és enzimeket tartalmaz, amelyek fenntarthatóan bontják le a tófenéken lévő üledék szerves részét és támogatják a biológiai egyensúlyt. A látómélység megnő és a tisztítási intervallumok jelentősen meghosszabbodnak. A Tetra Pond üledék eltávolító azonnali és hosszú távú hatást biztosít, valamint különösen alkalmas erős lombhullás esetén és nagyobb halállományú tavakhoz. Amikor a mikroorganizmusok lebontják a szennyeződéseket és a nitrogénvegyületeket, a folyamat során oxigénre van szükségük. Ezért használat közben javasolt a tó kiegészítő levegőztetése.

Oliver Knott ajánlása:

Tisztítsa meg tavát biológiai úton a Tetra Pond üledék eltávolító segítségével!

Márka: Tetra
Termékvideó:

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra Pont üledék eltávolító 500 ml

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Pont üledék eltávolító 500 ml" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder