Tetra EX 400 - 1200 Plus külső szűrő

Külső szűrő

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Tetra EX Plus külső szűrő az akváriumvíz kezelésére szolgál, illetve az édes- és tengervizes akváriumokhoz is alkalmas.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra EX szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra EX Plus külső szűrő kevés helyet foglal el az akváriumban, így nagyobb szabadságot hagy a vízinövények és a dekorációk tervezésénél. A nagy szűrőtérfogat miatt a szűrő tisztítási intervallumai hosszabbak. A különböző szűrőanyagok ideálisan felelnek meg a különböző szűrési követelményeknek. A szűrő alig hallható műkődési zajjal, valamint nagyon alacsony energiafogyasztással és tisztítás utáni gyors helyreállással rendelkezik. A Tetra EX Plus külső szűrő kristálytiszta akváriumvizet biztosít, amely alkalmas halak számára, így lenyűgöző akváriumi élményt eredményez. Minden szűrőanyag könnyen és kényelmesen tisztítható. Nemcsak erős és halk, hanem azonnal üzembe is helyezhető, mivel minden szűrőközeg megtalálható a szállítási csomagban. A szűrő szívósegéddel rendelkezik a gyors indításhoz és szelepekkel a vízáramlás pontos szabályozásához. A süllyesztett fogantyúk lehetővé teszik a szűrő könnyű szállítását. A biztonsági gyorskioldó-rendszer felelős a szűrő leválasztására a vízkörről, a gömbcsuklók lehetővé teszik a tömlők egyéni beállítását. A jobb tömítést lapos tömítések garantálják. Az előszűrő funkciónak köszönhetően a karbantartási ráfordítás alacsony. A Tetra EX Plus külső szűrő komplett szett TÜV/GS tesztelt és 3 év garanciával rendelkezik.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra EX Plus külső szűrő komplett szett segítségével optimális vízviszonyokat teremthet halai és növényei számára - a nagy szállítási csomagnak köszönhetően a szűrő azonnal használatra kész!

Márka: Tetra
Tetra külső szűrő - Specifikációk
Tápcsatlakozás
Kiegészítők
Termékvideó:

Videók a termékhez:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra EX 400 - 1200 Plus külső szűrő

13 vásárlói vélemény más nyelven

4,9 az 5 csillagból
5 csillag
19 (90%)
4 csillag
1 (4%)
3 csillag
1 (4%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

21 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 13 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "EX 400 - 1200 Plus külső szűrő" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: