Tetra EasyCrystal Filter Pack 600C szénnel, 3 darab

Szűrőközeg

4.484 Ft 5.610 Ft -20%

(1.495 Ft / db, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 3 darab

Kiszállítás április 23., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Kiegészítő szűrőközeg a Tetra EasyCrystal FilterBox 600 termékhez
 • 50-100 literes akváriumtérfogathoz
 • Mechanikai, kémiai és biológiai módszerhez alkalmas
 • Szűrőközeg-csere vizes kéz nélkül
 • Azonnali használatra kész

Cikkszám: TET-174665, Tartalom: 3 darab, EAN: 4004218174665

Leírás

A Tetra EasyCrystal FilterPack C 600 aktív szenet használ az 50-100 literes akváriumok vízének kémiai ápolásához, valamint a Tetra EasyCrystal FilterBox 600 termékhez való használatra készült.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra EasyCrystal FilterBox 600 kristálytiszta és egészséges vizet biztosít az intenzív mechanikai, biológiai és kémiai szűrés által, az innovatív szűrőpatronnak köszönhetően. Egy további rekesz lehetővé teszi a fűtőrúd észrevétlen elhelyezését (a szabályozható fűtő nem tartozéka a szállítási csomagnak - a precíz Tetra HT50 terméket ajánljuk). A mechanikus szűrés során a kétrétegű szűrőgyapjú megbízhatóan távolítja el a legkisebb lebegő részecskéket is. A fehér oldal durva előszűrésre, a zöld oldal finomszűrésre szolgál. A Bio-Grid extra nagy felülettel a hasznos tisztítóbaktériumok megtelepedését biztosítja. Speciális aktív szenet használnak a víz elszíneződésének és a kellemetlen szagok megszüntetéséhez, így kémiailag tisztítják az akvárium vizét. A Tetra EasyCrystal FilterBox 600 tisztítása rendkívül egyszerű: a szűrőpatronokat 4 hetente kell cserélni.

A szállítási csomag 3 db aktív szenes kiegészítő szűrőt tartalmaz.

Tipp: A szűrő tisztítása és cseréje mindig a szűrőbaktériumok elvesztését jelenti. A Tetra Bactozym baktériumaktivátorral nagyon rövid időn belül kompenzálhatja ezt a veszteséget.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra EasyCrystal FilterPack C 600 segítségével kezei teljesen szárazak maradnak a szűrő tisztítása során - még soha nem volt ilyen egyszerű a szűrőközeg gyors és megbízható cseréje!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

0 Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra EasyCrystal Filter Pack 600C szénnel

15 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
19 (95%)
4 csillag
1 (5%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

20 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 15 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "EasyCrystal Filter Pack 600C szénnel" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder