Tetra AquaArt Explorer LED 60L, Fehér

Kezdő akvárium-szett

58.686 Ft 73.390 Ft -20%

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

szín: Fehér

Kiszállítás április 29., hétfő-ig

Raktáron ettől: április 26.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Méret fedéllel / világítással 51 x 36 x 61 cm
 • Akvárium vonzó "Half Moon" dizájnnal, 180°-ban ívelt elülső üveg
 • Kiváló minőségű akvárium 6 mm üvegvastagsággal
 • Tartós és nagy teljesítményű 8,5 wattos LED-világítás alacsony fogyasztás mellett
 • Kiváló minőségű átlátszó akril-műanyag fedél, beépített etetővel
 • Rugalmas lehetőségek a technika optimális integrációjához

Ehhez az árucikkhez illő termékeket keres?

Cikkszám: TET-255999, Tartalom: 1 szett, EAN: 4004218255999

Gyakran együtt vásárolt a Tetra AquaArt Explorer szekrény 30/60L termékkel

Tetra AquaArt Explorer LED 60L - Fehér Tetra AquaArt Explorer szekrény 30/60L - Fekete
Tetra AquaArt Explorer LED 60L - Fehér 58.686 Ft
Tetra AquaArt Explorer szekrény 30/60L 41.424 Ft
Teljes összeg: 100.110 Ft
Leírás

A Tetra AquaArt Explorer LED Line 60L egy Nano akvárium-szett ívelt elülső üveggel, illetve technikával.

Mint mindannyian tudjuk, a természet nyugtató és tisztító hatással van ránk. Egy akváriummal a természet egy darabját viheti az otthonába, színes díszhalakkal. Biotópként növényeivel, dekorációjával és feltűnés nélküli és fenntartható technológiájával az Explorer Line Akvárium szemet gyönyörködtetővé tesz minden lakó- vagy munkakörnyezetet.

A Tetra AquaArt Explorer Line akvárium-szett modern dizájnt és innovatív technológiát, valamint egyszerű és kényelmes gondozási megoldásokat kínál lenyűgöző víz alatti világok létrehozásához. A hozzá tartozó 8,5 wattos LED-lámpa biztosítja az akvárium természetes megvilágítását. A rendkívül hatékony Tetra EasyCrystal szűrő egészíti ki a teljes készletet, illetve ideális életkörülményeket biztosít a rákok és más gerinctelen állatok, valamint a növények számára. Az akvárium-szett vonzó "Half Moon" dizájnnal készült, és meggyőző 180°-ban ívelt elülső üveggel rendelkezik. A 6 mm-es üvegvastagságnak köszönhetően az akvárium különösen jó minőségű. A készlet erős és strapabíró LED-világítást is tartalmaz, amely a 8,5 wattjával nagyon energiatakarékos, valamint átkapcsolható nappali és éjszakai fények között. A kiváló minőségű, akril-műanyagból készült átlátszó fedél optimális megvilágítást tesz lehetővé az akváriumban, illetve beépített etetővel rendelkezik. Az EasyCrystal szűrőtechnológia biztosítja a szükséges vízkeringtetést. A szett egy tápot tartalmaz.

Így működik: A technológia, azaz a szűrők és a világítás az akvárium méretéhez igazodnak, valamint nem feltűnőek. Az átlátszó akrilgyanta-fedél is nagyon filigránnak tűnik, és mindig jó belátást biztosít.
A természetközeli talaj optimális környezeti feltételeket biztosít. A lándzsalevél alkalmas ültetésre, egy nagyon kitartó növény, amely gyorsan megtalálja köveket vagy gyökereket a lehorgonyzáshoz, hogy ott növekedjen. A telepítés során a növényeket mindig nedvesen kell tartani. Az ivóvíz a legalkalmasabb az akvárium lakóinak. 25°C-ra temperálják és lassan vagy egy tányéron keresztül betöltik, hogy ne keverje fel a talajt. Feltöltés után a technológia üzembe helyezésre kerül. A szűrő keringeti a vizet, a szabályozható fűtő biztosítja az állandó hőmérsékletet. A Tetra PlantaMin folyékony trágya fontos tápanyagokkal látja el a növényeket.

A Tetra AquaSafe és Tetra Safe Start termékek vízkezelésre használandók a halak vagy garnélarák közvetlen telepítésekor. Ez egyrészt azt jelenti, hogy az ivóviz hal- és garnélabarát módon van kezelve. Másrészt az új akváriumba viszont már az állatok beköltözésekor megtalálhatóak a szükséges szűrőbaktériumok, így a halakra mérgező ammónium/ammónia és nitrit lebontása zökkenőmentesen működik. Az EasyCrystal szűrőtechnológiának köszönhetően a víz még aznap kristálytiszta, a halak és a garnélák etethetők. A szállítási stressz után és az új környezethez való hozzászokáshoz megfelelő energiatáp, pl. a Tetra Pro Energy.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra AquaArt Explorer LED segítségével nagyszerű víz alatti világok alakíthatók ki.

Volumen: 50-60 liter, 60-80 liter
Márka: Tetra
Tápcsatlakozás
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra AquaArt Explorer LED 60L

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "AquaArt Explorer LED 60L" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder