Tetra AquaArt Aquarium LED 60L, Fehér

Akvárium kezdő szett

77.890 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

szín: Fehér (1 szett)

Kiszállítás június 18., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

Még 3 darab raktáron

A termék súlya miatt további kezelési költségek merülnek fel. A felár termékenként: 3.200 Ft

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Külső méret: 61,5 x 34 x 43 cm
 • Kiváló minőségű komplett szett garnélák és rákok tartásához és tenyésztéséhez
 • Kiváló minőségű üvegakvárium 60 literes kapacitással
 • Tartós és magas teljesítményű 9,6 W-os LED-világítás 50.000 üzemórával
 • 700 lumennel és 6500 kelvinnel
 • Kiváló minőségű és modern fedél beépített etetővel
 • Innovatív Tetra EasyCrystal szűrő két kiegészítő szűrőbetéttel
 • Nappali és éjszakai világítás kapcsolása

Cikkszám: TET-244900, Tartalom: 1 szett, EAN: 4004218244900

Gyakran együtt vásárolt a Tetra AquaArt szekrény 60L termékkel

Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - Fehér Tetra AquaArt szekrény 60L - Fehér
Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - Fehér 77.890 Ft
Tetra AquaArt szekrény 60L 51.890 Ft
Teljes összeg: 129.780 Ft
Leírás

A Tetra AquaArt Aquarium LED egy komplett szett, amely tartalmazza:

 • Tetra EasyCrystal szűrődoboz 300 (3,5 watt)
 • Fűtés 50 watt
 • LED-világítás 9,6 watt erős
 • Táp és ápoló termékek

A Tetra AquaArt LED Aquarium 60 L komplett szett egy antracit színű 60 literes akvárium, valamint hosszú élettartamú LED-világítással és innovatív EasyCrystal szűrővel - a díszhalak és a gerinctelenek tartására használják.

Mint mindannyian tudjuk, a természet nyugtató és tisztító hatással van ránk. Egy akváriummal a természet egy darabját viheti az otthonába, díszgarnélákkal és rákokkal. Biotópként növényeivel, dekorációjával és feltűnés nélküli és fenntartható technológiájával a Tetra AquaArt Aquarium Garnéla Discovery Line szemet gyönyörködtetővé tesz minden lakó- vagy munkakörnyezetet.

A Tetra AquaArt LED Aquarium 60L LED-világítása lenyűgöző betekintést nyújt a víz alatti világba. Az integrált nappali és éjszakai fénykapcsoló lehetővé teszi, hogy a törpe rákok és növények tökéletesen láthatók legyenek. Az energiatakarékos és ezáltal fenntartható világítás mellett a komplett szett a megfelelő szűrőtechnológiát tartalmazza. Tápok és ápoló termékek teszik teljessé a teljes szettet, illetve gyerekjátékká teszik az akvárium telepítését: a rákfélék és a növények ideális életkörülményeiért!

A kiváló minőségű, 60 literes üvegakvárium (61,5 x 34 x 43 cm) modern kialakítással és hatékony technológiával rendelkezik. Az innovatív Tetra EasyCrystal szűrő hatékony szűrést biztosít, valamint két kiegészítő szűrőbetéttel kerül szállításra, amelyek tartósan kristálytiszta és egészséges vizet biztosítanak. A szűrő rugalmasan elhelyezhető az akváriumban, a betétek egyszerűen, 4 hetente cserélhetők. Felejtse el a kimosást és a vizes kezeket! Az akvárium keretén található praktikus tartóknak köszönhetően az EasyCrystal szűrő nagyon egyszerűen elhelyezhető a kívánt helyen.
A nagy, felhasználóbarát nyitási lehetőségek a fedélben biztosítják a könnyű tápadagolást és a technológiához való hozzáférést. A robusztus fedél hosszú élettartamú LED-világítással felszerelt, több mint 50.000 óra élettartammal, amely nappali és éjszakai kapcsolást is biztosít. A fenék 5 mm vastag, torzításmentes Float-üvegből áll, csiszolt élekkel.
A komplett szett hasznos tápokat és ápoló termékeket is tartalmaz. A "Rák- és garnélarák-akvárium telepítése" című informatív Tetra-prospektus is megtalálható a szettben, amely megkönnyíti a sikeres akvárium elindítását. A modern dizájn nagyon népszerűvé teszi a terméket, a biztonságos működést a kiváló kidolgozás és a magas színvonalú technológia garantálja. A komplett szett DIN 32622 által TÜV/GS-vizsgált és CE-minősítéssel rendelkezik, illeteve 3 év garanciát vállal az akvárium, a világítás és a fedél ragasztására.

Így működik:
A természetközeli talaj optimális környezeti feltételeket biztosít. A lándzsalevél alkalmas ültetésre, egy nagyon kitartó növény, amely gyorsan megtalálja köveket vagy gyökereket a lehorgonyzáshoz, hogy ott növekedjen. A telepítés során a növényeket mindig nedvesen kell tartani. Az ivóvíz a legalkalmasabb az akvárium lakóinak. 25°C-ra temperálják és lassan vagy egy tányéron keresztül betöltik, hogy ne keverje fel a talajt. Feltöltés után a technológia üzembe helyezésre kerül. A szűrő keringeti a vizet, a szabályozható fűtő biztosítja az állandó hőmérsékletet. A Tetra PlantaMin folyékony trágya fontos tápanyagokkal látja el a növényeket.
A Tetra AquaSafe és Tetra Safe Start termékek vízkezelésre használandók a halak vagy garnélarák közvetlen telepítésekor. Ez egyrészt azt jelenti, hogy az ivóviz hal- és garnélabarát módon van kezelve. Másrészt az új akváriumba viszont már az állatok beköltözésekor megtalálhatóak a szükséges szűrőbaktériumok, így a halakra mérgező ammónium/ammónia és nitrit lebontása zökkenőmentesen működik.um/ammónia és nitrit lebontása zökkenőmentesen működik.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra AquaArt LED Aquarium 60 L komplett szett egy könnyen ápolható és modern kezdő akvárium díszhalak és gerinctelenek tartására, mely tartalmazza az összes szükséges technológiát, tápot és ápoló termékeket!

Volumen: 50-60 liter, 60-80 liter
Márka: Tetra
Tápcsatlakozás
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra AquaArt Aquarium LED 60L

4 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "AquaArt Aquarium LED 60L" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder