Tetra AquaArt Aquarium LED 30L Garnéla

Akvárium kezdő szett

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Tetra AquaArt LED Aquarium 30L Crayfish egy antracit színű akvárium, 30 literes kapacitással, valamint hosszú élettartamú LED-világítással és innovatív EasyCrystal szűrővel - a garnélák és a rákok tartására használják.

Mint mindannyian tudjuk, a természet nyugtató és tisztító hatással van ránk. Egy akváriummal a természet egy darabját viheti az otthonába, díszgarnélákkal és rákokkal. Biotópként növényeivel, dekorációjával és feltűnés nélküli és fenntartható technológiájával a Tetra AquaArt Aquarium Garnéla Discovery Line szemet gyönyörködtetővé tesz minden lakó- vagy munkakörnyezetet.

A Tetra AquaArt LED Aquarium 30L LED-világítása lenyűgöző betekintést nyújt a víz alatti világba. Az integrált nappali és éjszakai fénykapcsoló lehetővé teszi, hogy a törpe rákok és növények tökéletesen láthatók legyenek. Az energiatakarékos és ezáltal fenntartható világítás mellett a komplett szett a megfelelő szűrőtechnológiát tartalmazza. Tápok és ápoló termékek teszik teljessé a teljes szettet, illetve gyerekjátékká teszik az akvárium telepítését: a rákfélék és a növények ideális életkörülményeiért!

A kiváló minőségű, 30 literes üvegakvárium (39,5 x 28 x 43 cm) modern kialakítással és hatékony technológiával rendelkezik. Az innovatív Tetra EasyCrystal szűrő hatékony szűrést biztosít, valamint két kiegészítő szűrőbetéttel kerül szállításra, amelyek tartósan kristálytiszta és egészséges vizet biztosítanak. A szűrő rugalmasan elhelyezhető az akváriumban, a betétek egyszerűen, 4 hetente cserélhetők. Felejtse el a kimosást és a vizes kezeket! Az akvárium keretén található praktikus tartóknak köszönhetően az EasyCrystal szűrő nagyon egyszerűen elhelyezhető a kívánt helyen.
A nagy, felhasználóbarát nyitási lehetőségek a fedélben biztosítják a könnyű tápadagolást és a technológiához való hozzáférést. A robusztus fedél hosszú élettartamú LED-világítással felszerelt, több mint 50.000 óra élettartammal, amely nappali és éjszakai kapcsolást is biztosít. A fenék 4 mm vastag, torzításmentes Float-üvegből áll, csiszolt élekkel.
A komplett szett hasznos tápokat és ápoló termékeket is tartalmaz. A "Törperák- és garnélarák-akvárium telepítése" című informatív Tetra-prospektus is megtalálható a szettben, amely megkönnyíti a sikeres akvárium elindítását. A modern dizájn nagyon népszerűvé teszi a terméket, a biztonságos működést a kiváló kidolgozás és a magas színvonalú technológia garantálja. A komplett szett DIN 32622 által TÜV/GS-vizsgált és CE-minősítéssel rendelkezik, illeteve 3 év garanciát vállal az akvárium és a fedél ragasztására.

Így működik:
A természetközeli talaj optimális környezeti feltételeket biztosít. A lándzsalevél alkalmas ültetésre, egy nagyon kitartó növény, amely gyorsan megtalálja köveket vagy gyökereket a lehorgonyzáshoz, hogy ott növekedjen. A telepítés során a növényeket mindig nedvesen kell tartani. Az ivóvíz a legalkalmasabb az akvárium lakóinak. 25°C-ra temperálják és lassan vagy egy tányéron keresztül betöltik, hogy ne keverje fel a talajt. Feltöltés után a technológia üzembe helyezésre kerül. A szűrő keringeti a vizet, a szabályozható fűtő biztosítja az állandó hőmérsékletet. A Tetra PlantaMin folyékony trágya fontos tápanyagokkal látja el a növényeket.
A Tetra AquaSafe és Tetra Safe Start termékek vízkezelésre használandók a halak vagy garnélarák közvetlen telepítésekor. Ez egyrészt azt jelenti, hogy az ivóviz hal- és garnélabarát módon van kezelve. Másrészt az új akváriumba viszont már az állatok beköltözésekor megtalálhatóak a szükséges szűrőbaktériumok, így a halakra mérgező ammónium/ammónia és nitrit lebontása zökkenőmentesen működik.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra AquaArt Aquarium LED 30L segítségével egy csodálatos víz alatti világ teremthető a törperákok számára - a kapcsolható LED remek színhatásokat biztosít!

Volumen: 20-30 liter, 30-40 liter
Márka: Tetra
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra AquaArt Aquarium LED 30L Garnéla

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "AquaArt Aquarium LED 30L Garnéla" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder