Tetra Active Substrat 6L, 6 l

Talaj

4.750 Ft

(792 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 6 l

Kiszállítás április 16., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Természetes talaj a növénybarát talajklímához
 • A nagy felület és a porózus szerkezet több előnyt biztosít, mint a közönséges kavics
 • Támogatja a hasznos talajbaktériumok megtelepedését
 • Tehermentesíti a szűrőt
 • Egyenletes vízkeringést tesz lehetővé
 • Minden édesvízes akváriumhoz

Cikkszám: TET-246911, Tartalom: 6 l, EAN: 4004218246911

Leírás

A Tetra Active Substrat egy természetes talaj az egészséges növénynövekedéséhez az édesvízes akváriumokban.

A növények egészséges növekedése három alapvető tényezőtől függ: a fotoszintézishez szükséges szénforráson, valamint a növényeknek tápanyagban gazdag talajra is szükségük van. Ez lehetővé teszi az új növények gyors és biztonságos gyökeresedését, illetve a lehető legjobb módon biztosítja számukra az összes szükséges tápanyagot és ásványi anyagot. Az egészséges és dús növények növekedése, különösen egy újonnan telepített akváriumban, korlátozza az algák tápanyagellátását, így növekedésük kezdettől fogva akadályozott. Az egészséges és erős növénynövekedés azonban hatással van a halak vitalitására is: a növények búvóhelyként szolgálnak, ahova félrehúzódhatnak. Ezenkívül létfontosságú oxigént termelnek az akváriumban, így jelentősen hozzájárulva a halak jóllétéhez! Az egészséges növények csökkentik az algák tápanyagát és kórokozóit, valamint felszívják a szennyező anyagokat.

A Tetra Active Substrate egy természetes talaj, amely növénybarát talajklímát és egészséges növénynövekedést biztosít. A vízsemleges agyaggranulátum nagy felülete és porózus szerkezete számos előnyt kínál a hagyományos kavicshoz képest. A Tetra Active Substrate támogatja a hasznos talajbaktériumok megtelepedését és csökkenti a organikus vízszennyezést. A szűrő tehermentesített és kristálytiszta vizet biztosít. Az optimális talajszerkezet révén elkerüli a talajtömörödés kialakulását, és megakadályozza a gyökerek rothadását. Elősegíti a növények gyökeresedését és szilárd tartást biztosít, mivel még a finom gyökerek is lehorgonyozhatnak az agyag pórusaiban. A növény gyökerei optimálisan vannak ellátva tápanyagokkal - az egyenletes vízkeringés ezt teszi lehetővé, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal több tápanyag tud felszívódni a hagyományos akváriumi kavicshoz képest.

Alkalmazás: Alaposan mossa le, hogy eltávolítsa a szállítás okozta kopást és elkerülje a zavarosságot. Töltse fel az akváriumot körülbelül 4 cm magasan Tetra ActiveSubstrat-réteggel. Az optimális növénynövekedés érdekében alapnak 2-4 cm-es Tetra Complete Substrat-koncentrátumot ajánlunk.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Tetra ActiveSubstrat alapot kínál vízi növényeinek a csodálatos növekedéshez, mivel 50%-kal több tápanyagot tudnak felvenni, mint a hagyományos akváriumi kavics!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra Active Substrat 6L

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,7 az 5 csillagból
5 csillag
2 (66%)
4 csillag
1 (33%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Active Substrat 6L" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder