Sera Koi Multivitamin

Kiegészítő táp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A változatos és kiváló minőségű táplálék nagyon fontos az egészséges, színes és aktív halaknak az akváriumban. A természetben a halak sokféle táplálékforrást találnak. Ide tartoznak a rovarlárvák, a férgek, a kisebb rákfélék, valamint az algák és számos növény. Ezt a változatosságot az akváriumban is biztosítani kell a számukra. A sera tápok segítségével ez nagyon egyszerű. A sera Vipan-sorozat kiegyensúlyozott univerzális termékek mellett széles, áttekinthető választékot kínál minden célra. Több évtizedes kutatás és tapasztalat biztosítja, hogy halai mindig a legjobb táplálékot kapják. A nyersanyagok kiválasztásánál nagy jelentőséget tulajdonítanak a minőségnek, a természetes tisztaságnak és azok fenntartható forrásból történő kinyerésének. Az állati organizmusnak különféle tápanyagokra van szüksége, amelyeket megfelelő mennyiségben táplálékkal kell biztosítani. A halfajtától, a környezettől és a fejlődési stádiumtól függően ezeknek a tápanyagoknak az igénye (forrástól függően) és így fajlagos felhasználhatósága, valamint az alapvető építőelemek súlya változó. A Sera nagy jelentőséget tulajdonít a nem megfelelően használható adalékanyagok, mint például a szójaliszt, a kötőanyagok, például a guargumi, a szintetikus aminosavak, valamint az aromák, oldó- és tartósítószerek, például az etoxikin és különösen a géntechnológiával módosított szervezetekből származó anyagok mellőzésének.

A sera multivitamin segítségével extra vitaminokkal láthatja el az állatait, így nagyobb vitalitást biztosítva. A gondosan előállított, emulgeált multivitamin koncentrátumból készült kiegészítő tápokkal minden koi és egyéb tavi hal etethető. Hatékonyan és biztonságosan egészíti ki az étrendet minden esszenciális vitaminnal. Egyszerűen a táplálékra csepegtetve megelőzi a hiánytüneteket. Támogatja a halak immunrendszerét, egészségét és vitalitását. Különösen hasznos stresszes helyzetekben, betegség esetén, fiatal állatok számára és a növekedéshez.

Tipp: Tartson rendszeresen böjtnapot, hogy felgyorsítsa az állatok anyagcseréjét, valamint az aktív táplálékkereséssel elősegítse a fajnak megfelelő viselkedést. A főtápot kiegészítheti más sera típusú táplálékkal is, hogy optimálisan variálja a halak napi étrendjét.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A sera Koi Multivitaminnal ésszerűen és a fajnak megfelelő módon egészítheti ki a tavi állatai étrendjét!

Márka: Sera

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sera Koi Multivitamin

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Koi Multivitamin" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: