Sera Goldy Color Spirulina

Színtáp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Sera Goldy Color Spirulina színes eledel szemcsés formában aranyhalak és más hidegvízi halak számára tavakban és édesvízi akváriumokban, és különféle tartályokban kapható.

A Sera Goldy Color Spirulina egy gondosan megmunkált granulátumból készült színes eledel nagyobb aranyhalaknak, igényes fajtáknak és más finnyás hidegvízi halaknak. A kiegyensúlyozott és könnyen emészthető recept olyan értékes összetevőket tartalmaz, mint a spirulina (10%), elősegíti a csodálatos állatok természetes színezését. A színek erősebbé, tisztábbá válnak, és egyértelműen elkülönülnek egymástól. Támogatják a halak egészséges fejlődését és immunrendszerét. A lebegő, méretstabil granulátum nem szennyezi a vizet.

Összetétel:
Halliszt, kukoricakeményítő, búzaliszt, spirulina (10%), búzacsíra, sörélesztő, halolaj, gammarus, búzaglutén, mannán-oligoszacharidok (0,4%), krill, csalán, gyógynövények, lucerna, petrezselyem, zöldajkú kagyló, alga, paprika, spenót, sárgarépa, fokhagyma.

Ajánlott adagolás: Naponta 1-2 alkalommal akkora mennyiségben, amennyit az állatok néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Ha tápmaradványokat lát később, akkor el kell távolítania, és csökkentenie a táplálék mennyiségét. A fiatal halakat napi 3-6 alkalommal, nagyon kis mennyiségben kell etetni. Felbontás után, mindig szorosan zárja le a dobozt, és néhány hónapon belül használja fel, hogy elkerülje a frissesség elvesztését.
Tipp: Tartson rendszeresen böjtnapot, hogy felgyorsítsa az állatok anyagcseréjét, valamint az aktív táplálékkereséssel elősegítse a fajnak megfelelő viselkedést. A főtápot kiegészítheti más sera típusú táplálékkal is, hogy optimálisan variálja a halak napi étrendjét.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Sera Goldy Color Spirulina segítségével támogathatja az értékes tavi halak tiszta és határozott színeinek kibontakozását, valamint az immunrendszerüket!

Márka: Sera
Állatfajok: Aranyhalak

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sera Goldy Color Spirulina

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Goldy Color Spirulina" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder