Sera ectopur

Gyógyszer

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Sera ectopur egy oxigénleadó sókeverék díszhalak külső betegségeinek ápolására és kezelésére édesvízhez és kerti tavakhoz.

A megfelelő tartási körülmények a legjobb megelőzések a halbetegségek ellen. Minden erőfeszítés ellenére a betegségeket nem mindig lehet teljesen elkerülni. Függetlenül attól, hogy a kórokozók új betelepítéssel/ültetéssel kerültek be, vagy más tényezők felelősek a betegség kitöréséért, minden esetben gyors és hatékony intézkedésre van szükség. A sera termékei végigkísérik a terápiát a támogató előkészítéstől a tényleges kezelésig, majd a sikeres kezelést követően a víz tisztításáig és biológiai reaktiválásáig.
A halak általában érzékenyen reagálnak a stresszre, legyen szó szállításról, más vagy új halakról, illetve az akváriumban uralkodó kedvezőtlen környezeti viszonyokról. Ennek eredményeként a halak immunrendszere gyakran sérült, hogy védekezőképessége már nem teljesen ép. Ezt általában az ektoparaziták, baktériumok és gombák okozzák, mivel a stresszes halak különösen érzékenyek ezekre. Egy hatékony gyógyszer a sera ectopur. A sera ectopur egy oxigénleadó sókeverék, amely a gyógyszeres kezelésekhez szükséges víz előállítására szolgál, valamint az aktív oxigénnek köszönhetően támogatja hatékonyságát. Ezenkívül ápoló hatással rendelkezik stressz esetén és külső megbetegedések kezelésében.

A felszabaduló oxigén tisztító hatású és megkönnyíti a légzést. A só különösen egy gyógyszeres kezelés esetén támogatja az újra kialakuló nyálkahártyák regenerálódását, ezáltal aktiválja a szervezet saját védekezését a bőrön élősködőkkel vagy kórokozókkal szemben.

Ajánlott adagolás:
5 g (kb. egy púpos teáskanálnak felel meg) terméket egyenletesen oszlasson el 25 liter vízben.

A Sera ectopur a következőkhöz alkalmas:
- stressz
- rosszul lét
- a gyógyszere kezelés támogatására (hacsak a gyógyszeren másként nem szerepel)
- regeneráció

A helyzetnek megfelelően az adagolás módosítható. A sera ectopur úgynevezett "sófürdőhöz" is használható. Ebből a célból a szükséges mennyiségű sót előzetesen fel kell oldani egy tartályban akváriumi vízzel. Az adott halfajok által tolerálható só mennyiségét azonban nem szabad túllépni!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A sera ectopur segítségével optimálisan előkészítheti a szükséges gyógyszeres kezelést, hogy halai ismét az akváriumban úszkálhassank!

Márka: Sera

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sera ectopur

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ectopur" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder