Sera CO2-reagens

Vízteszt utántöltő

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A sera CO²-reagens az édesvizes akváriumok állandó CO²-szabályozására használható.

A sera CO²-tartós teszttel mindig figyelemmel kísérheti a CO²-értéket. A CO² a vízi növények egyik legfontosabb tápanyaga. A hiányossága tehát súlyos következményekkel járhat. A sera CO²-tartós tesztet a víz CO²-tartalmának állandó szabályozására fejlesztették ki. A reagenstartály könnyen elrejthető az akváriumban, illetve egyszerűen leolvasható a helyes CO²-érték. Az indikátor folyadék 90 megtöltéshez elegendő.

Egyszerű alkalmazás:
Használat előtt rázza fel az indikátor folyadékot!
1. Húzza le a piramis alakú kupakot, és töltse fel akváriumvízzel (kb. 1,5 ml), egészen a perem alatti részig.
2. Adjon hozzá 3-4 csepp CO2-indikátor folyadékot, és tegye vissza az alsó részt.
3. Fordítsa meg a tesztkészüléket, és rögzítse függőlegesen az akváriumban a tapadókoronggal. Kérjük, ebben a sorrendben járjon el, különben hibás mérések és esetleges károk következhetnek be. Fontos: ügyeljen arra, hogy az alsó üreg csak részben legyen tele vízzel.
4. Ragassza fel a színösszehasonlító kártyát az akváriumüveg külső oldalára, a teszteszköz közelébe, hogy közvetlenül összehasonlíthassa a színeket.
5. Egy idő után a sera CO2-tartós teszt színei elhalványulnak. Ebben az esetben a teszteszközt újra fel kell tölteni akváriumvízzel és indikátor folyadékkal, az 1-3. pontok szerint. Ezután tisztítsa meg a teszteszközt.
6. Ha a tesztkészülék kupakja nem, vagy csak nehezen távolítható el, az O-gyűrűn lévő szilikonzsír kiszáradt. Ezután óvatosan vegye le a kupakot egy kis csavarhúzóval, és dörzsölje át az O-gyűrűt szilikonzsírral.

Szín, értékelés, hatás és ellenintézkedések
Kék: túl kevés CO2 - gondoskodjon a növényekről - növelje a CO2-ellátást (tartsa be a trágyázó rendszer használati utasítását)
Sötét zöld: megfelelő CO2-tartalom
Világos zöld: túl sok CO2 - a halak a víz felszínén levegőznek, vagy rángatóznak a vízen - csökkentse a CO2-ellátást, levegőztessen és távolítsa el a CO2-t
Figyelem: A sera CO2-tartós teszt 30-60 perces késéssel reagál az akváriumvíz CO2-tartalmának változásaira. Ha a teszterben a vízszint rendellenesen gyorsan változik, a kupak nem záródik, vagy az O-gyűrű törékennyé vált, és ki kell cserélni. Kérjük, ellenőrizze és javítsa. Használat után azonnal zárja vissza szorosan a reagensüveget. Szobahőmérsékleten, fénytől védett helyen tárolandó

A szállítási csomag 1 x 15 ml indikátor folyadékot tartalmaz.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása

A sera CO²-reagens indikátor folyadék segítségével mindig szemmel tarthatja az optimális CO²-értékét!

Márka: Sera

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sera CO2-reagens

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "CO2-reagens" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder