Sera Artemia szett

Keltető eszköz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A sera Artemia szett egy keltető eszköz az Artemia nauplii számára.

Az akváriumban élő fiatal állatoknak nemcsak apró táplálékrészecskékre van szükségük, amelyeket könnyen elfogyaszthatnak, hanem a tápláléknak különleges követelményeknek is meg kell felelnie a tartalom és forma szempontjából. Az ezekhez az igényekhez kiválóan alkalmazkodó sera táp a kezdetektől támogatja az állatok egészséges fejlődését, ezáltal optimálisan elősegítve az anyagcserét, a növekedést, a színek kibontakozását és a természetes viselkedést.

A sera Artemia-Mix egy élő táp minden díszhal és gerinctelen számára az édes- és tengervizes akváriumokhoz. A garantáltan magas kikelési arányú instant keveréket kizárólag vízzel kell összekeverni. Mindössze 24 órával később az Artemia nauplii etetésre kész. Az ízletes ráklárvák ideális első táplálékot biztosítanak értékes tápanyagokkal, valamint jelentősen hozzájárulnak a fejlődéshez és növekedéshez. Azonban nagyobb, fürge halak és gerinctelenek, például garnélák és rákok, sőt még néhány puha korall is szívesen fogyasztják az artemiát. Az élő táplálék támogatja az állatok természetes étkezési és vadászati viselkedését.
A sera Artemia szett tartalmaz mindent, amire a keltetéshez szüksége van. Az Artemia szett tartalma: 1 Artemia szűrő, 1 dugó, 1 O-gyűrű nagyobb palackokhoz, 1 légtömlő 2 m, 2 5/4'' - 145 mm-es állócső, 1 sera Artemia-Mix, 18 g.
Csatlakoztassa az eszközt egy szabványos akváriumi légszivattyúhoz (nem tartozék), és kezdje el saját élő táptermelését még ma!

Ajánlott adagolás: A tasak teljes tartalmát keverje el 500 ml csapvízben. A tartalmaz 24 órán keresztül 26-28 °C-on jól levegőztesse. Ezután az artemiák szükség szerint etetésre készek.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Sera Artemia-Mix segítségével kikeltetheti saját élő táplálékát, és nézheti, ahogy az állatok vadásznak!

Márka: Sera

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sera Artemia szett

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Artemia szett" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder