Olibetta Multi-lyukacsos kő Deko-szett

Látványos struktúra

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ezeknek a természetes köveknek a látványos struktúrái az édesvizes akváriumban és a terráriumban is szemet gyönyörködtetőek, a köveket pedig epifita növényekkel lehet zöldíteni. A lyukacsos kő meszet tartalmaz, illetve kissé keménnyé teheti az akváriumban lévő vizet.

A világos bézstől a törtfehérig terjedő lyukacsos kő egy igazi klasszikus. A nagynyomású tisztítóval megtisztított kövek felülete meglehetősen simának tűnik, azonban sok kisebb-nagyobb lyukkal, kráterrel vannak tele. A halak, rákok és garnélák tökéletes, teljesen természetes búvóhelyeket találnak itt.

Itt vásárolhatja meg a lyukacsos követ nagyon különleges Olibetta kiadásban. A szettet különös gonddal állították össze. A dobozon lépésről lépésre, képeket talál, ami ötleteket ad arra vonatkozóan, hogyan lehet ezeket a köveket a leghatékonyabban használni az akváriumban.

A lyukacsos kőzet kiválóan alkalmas növényesítéshez, egyszerűen tegyen egy páfrányt vagy más epifita növényt az egyik lyukba - megkímélheti magát a kikötözés fáradságától. A lyukacsos kő nagyon népszerű a kemény vizű akváriumokban - például kiváló a Malawi-tóból vagy a Tanganyika-tóból származó bölcsőszájúhal-félék számára. Mivel meszes, megkeményítheti a lágy vizet.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Oldies but Goldies - a lyukacsos kőzet olyan régóta megtalálható az akvarisztikában, hogy igazi klasszikusnak számít a keményvizű biotóp számára.

Márka: Olibetta
Információk a natúrdekorációkról
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Multi-lyukacsos kő Deko-szett

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Multi-lyukacsos kő Deko-szett" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder