Olibetta Gravel Tanganjika Black 0,8-1,2mm

Színes kavics

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az akváriumhoz használható, színes Olibetta kavics garantáltan káros anyagoktól mentes. A DIN EN 71 szabvány 3. része szerint dolgozzák fel, így a színezett kavics megfelel a játékbiztonsági német ipari szabványnak.

Tartósan elasztikus műgyanta bevonatának köszönhetően a kavics nem bocsát ki semmit a vízbe, gyógyszer- és CO2-álló. A kavicsot használhatja önmagában vagy színkiemelésként, keverheti a színeket, vagy használhatja egymás mellett, és játszhat a különböző szemcsékkel... a fantáziának nincsenek határai.

Az akváriumhoz használható Olibetta színes kavics dekoratív funkciója mellett a biológiai egyensúlyra is pozitív hatással van, mivel természetes biológiai szűrőként működik. Lekerekített formája biztosítja, hogy az akvárium lakói ne sérülhessenek meg. A 0,8-1,2 mm-es és 1-2 mm-es finom szemcseméretek olyan fenéken élő halak számára megfelelőek, akik szeretik magukat táplálék után átrágni a homokon. A kissé durvább, 2-3 mm-es szemcseméret normál közösségi akváriumokhoz, és különösen nagyobb, aktív anyagcserével rendelkező akváriumi állatok esetén ajánlott. Nagyon könnyű tisztán tartani.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Ez a gyönyörű fekete színű kavics az ételfestékkel történő színezésnek köszönhetően garantáltan nem mérgező. Gondolkodás nélkül használhatja, és kedve szerint telepítheti.

A színes kavics műanyag bevonattal rendelkezik, ezért használat előtt csak rövid idő alatt és hideg vízzel mosható le, hogy eltávolítsa a szállítás okozta kopást. A kavicsot nem szabad forró vízzel leöblíteni vagy az akvárium hőmérséklete fölé hevíteni.

Szemcse: 0,8-1,2 mm
Márka: Olibetta
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Tanganjika Black 0,8-1,2mm

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Gravel Tanganjika Black 0,8-1,2mm" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder