Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

Természetes kavicsok

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ezek a 9-15 cm hosszú Olibetta természetes kavicsok igazán nagyszerűek nagyobb akváriumokban, azonban akár egyenként vagy kisebb csoportokban, kisebb akváriumokban vagy aquascapeben is használhatók. Ezek a szemet gyönyörködtetők nem juttatnak semmit az akváriumba és nem teszik keménnyé azt.

Természetes, oválistól kerek formáig jól illeszkednek a nyugodt aquascapebe vagy a folyami- és az áramoltató akváriumokba. Nyugodt és harmonikus megjelenést kölcsönöznek. Az Olibetta természetes kavics nem rendelkezik bevonattal. Ezek a gyönyörű kavicsok különböző méretű kavicsokkal természetes módon egészíthetők ki, illetve lazíthatják az akvárium elrendezését. A kavicsok nagyon jól néznek ki, különösen Olibetta természetes-, vagy színes kaviccsal kombinálva.

A kerek kövek ideálisak például algás kövek készítésére is. Ehhez vonjon be egy kavicsot spirulina algából és vízből készült pasztával, hagyja megszáradni, és helyezze az akváriumba. A természetes kavicsot rövid ideig mossa le hideg vízzel, mielőtt az akváriumba helyezné őket, hogy a szállításból eredő horzsolást és port eltávolítsa.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A természetes kavicsok igazán nagyszerűek egy biotóp- vagy egy áramoltató akváriumban, azonban nagyszerű szemet gyönyörködtetők más típusú akváriumok és aquascapek esetében is.

Szemcse: 9-15 cm
Márka: Olibetta
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Pebble black 9-15cm

10 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
12 (85%)
4 csillag
1 (7%)
3 csillag
1 (7%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

14 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 10 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Gravel Pebble black 9-15cm" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder