Olibetta Gravel Pebble black 15-23cm

Természetes kavicsok

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Olibetta Discus Sand Rio Xingu - Fehér
Olibetta Gravel Pebble Flat multicolor 3-6cm
Olibetta Gravel Rio Negro 0-2mm
Leírás

Az igazán nagy, 15-23 cm hosszú Olibetta természetes kavicsok ideálisak nagyobb akváriumokhoz és aquascapehez, illetve egyenként vagy kis csoportban is kiválóan alkalmazhatók. Ezek a gyönyörű szemet gyönyörködtetők lekerekített formáikkal nyugalmat visznek az akvárium elrendezésébe.

A természetes forma különösen gyönyörűen néz ki egy áramoltató tartályban, egy biotóp- és egy folyami akváriumban. Az Olibetta természetes kavics nem rendelkezik bevonattal és vízsemleges. Nem teszi keménnyé a vizet. A különböző méretű kavicsokkal változatosan és érdekesen tervezheti meg az akváriumot vagy az aquascapet. A kavicsok különösen szépek az Olibetta természetes-, vagy színes kaviccsal kombinálva.

A kerek kövek ideálisak például algás kövek készítésére is. Ehhez vonjon be egy kavicsot spirulina algából és vízből készült pasztával, hagyja megszáradni, és helyezze az akváriumba. A természetes kavicsot rövid ideig mossa le hideg vízzel, mielőtt az akváriumba helyezné őket, hogy a szállításból eredő horzsolást és port eltávolítsa.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Ezek a gyönyörű nagy folyami kavicsok vonzzák a tekintetet a biotóp akváriumokban, valamint tökéletesek nyugodt légkörű aquascapehez és áramoltató akváriumokhoz.

Szemcse: 15-23 cm
Márka: Olibetta
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Pebble black 15-23cm

10 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
9 (81%)
4 csillag
2 (18%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

11 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 10 vásárlói vélemény más nyelven.