Olibetta Gravel Marine 0,8-1,2mm

Színes kavics

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a finom szemcsés, színes Olibetta kavicskeverék édesvizes akváriumokhoz alkalmas. A finom szemcsék ideálisak a páncélos harcsák és a törpe garnélákok számára is. Nincsenek éles szélek, a táp nem szivárog be a talajba, a kavics nem tömörödik be, a növények így elegendő tápanyaghoz jutnak, valamint nem áll fenn az állatok sérülésének veszélye.

Az Olibetta színes kavics garantáltan mentes a káros anyagoktól és nem bocsált ki semmit a vízbe. A DIN EN 71, 3. része szerint állítják elő, ami alkalmassá teszi gyermekjátéknak, illetve magas szintű biztonságot nyújt. A harmonikus színkombinációban lévő apró kavicsszemcséket tartósan rugalmas műgyantával vonják be, amely ellenáll a gyógyszereknek és a CO2-nek. A kavicsot használhatja önmagában vagy színkiemelésként, keverheti a színeket, vagy használhatja egymás mellett, és játszhatsz a különböző szemcsékkel - a fantáziának nincsenek határai!

Az Olibetta finomszemcsés, színes kavics nemcsak dekorációs funkciót tölt be, hanem óriási biológiai szűrőként működik, különösen talajtisztító vagy talajfűtés esetén. A 0,8-1,2 mm-es finomabb szemcseméret normál közösségi- és fenéklakók által benépesített akváriumokhoz ajánlott.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Függetlenül attól, hogy harcsát, páncélos harcsát, garnélarákot és/vagy növényeket telepít az akváriumba, ez a finomabb szemcse jó kinézetű alternatívát kínál a durva kavics helyett. A színek harmonikus keveréke rendkívül vonzó.

A színes kavics műanyag bevonattal rendelkezik, ezért használat előtt csak rövid idő alatt és hideg vízzel mosható le, hogy eltávolítsa a szállítás okozta kopást. A kavicsot nem szabad forró vízzel leöblíteni vagy az akvárium hőmérséklete fölé hevíteni.

Szemcse: 0,8-1,2 mm
Márka: Olibetta

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Marine 0,8-1,2mm

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Gravel Marine 0,8-1,2mm" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder