Olibetta Gravel Fall 2-3mm

Színes kavics

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az akváriumhoz használható Olibetta színes kavicskeverék több színből áll, amelyek illeszkednek a megjelenéshez és a témához. Ezzel a vonzó keverékkel optikailag tökéletesen kibontakoztathatja akváriumát. Az Olibetta színes kavicskeverék garantáltan mentes minden káros anyagtól. A játékbiztonsági DIN szabvány, DIN EN 71, 3. rész szerint készül. A tartósan rugalmas műgyanta bevonat biztosítja, hogy a kavics abszolút vízsemleges, gyógyszer- és CO2-álló.

Különböző szemcsékkel hangsúlyossá teheti akváriumát, valamint keverhet különböző színeket, használhatja egymással párhuzamosan... a fantáziának nincsenek határai. Az Olibetta színes kavicskeverék az akváriumban nemcsak dekoratív hatást fejt ki, hanem egy hatalmas biológiai szűrőként is működik - az optimális biológiai egyensúly érdekében.

A kavicsszemcsék lekerekített alakja minimálisra csökkenti az akváriumban élő kedvencei sérülésének kockázatát. A valamivel durvább, 2,0-3,0 mm-es szemcseméretet normál közösségi, illetve különösen nagyobb akváriumokhoz ajánlott, ahol aktív anyagcserével rendelkező állatok laknak. Tökéletesen használható talajfűtéssel vagy talajtisztítóval.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Ezek a remek színű kavicskeverékek garantáltan nem juttat semmit a vízbe. Kedve szerint alakíthatja ki akváriumát. A kissé durvább, 2-3 mm-es szemcseméret könnyen tisztítható.

A színes kavics műanyag bevonattal rendelkezik, ezért használat előtt csak rövid idő alatt és hideg vízzel mosható le, hogy eltávolítsa a szállítás okozta kopást. A kavicsot nem szabad forró vízzel leöblíteni vagy az akvárium hőmérséklete fölé hevíteni.

Szemcse: 2-3 mm
Márka: Olibetta

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Gravel Fall 2-3mm

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Gravel Fall 2-3mm" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder