Olibetta Fényes kavics - fekete

Akvárium kavics

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a kavics sötét, fényes szerkezeti hamuból áll. A fényes kavics tökéletes az egyes részletek, például egy gyönyörű növény vagy egy nagyszerű dekoráció kiemelésére, vagy használható az akváriumban, hogy jobban megmutathassa díszhalai színét. Ez a nagyszerű, finom kavics 1-2 mm-es finom szemcseméretével nagyon egyenletes megjelenést kölcsönöz az akvárium számára.

A fényes kavics abszolút vízsemleges, nem bocsát ki ásványi anyagokat a vízbe és nem befolyásolja a víz keménységét. A finom szemcsék jól használhatók talajszűrőkkel vagy talajtisztítókkal. Mivel a fényes kavics nem tartalmaz tápanyagot, az akváriumi növényeket a kavics alatt a megfelelő növényi tápanyagokat tartalmazó trágyával kell ellátni.

A fényes kavicsot hideg vízzel öblítse le, mielőtt az akváriumba helyezné, hogy eltávolítsa a port és a kopást, valamint megakadályozza, hogy az akvárium vize zavarossá váljon. A fényes kavics viszonylag éles szélű, ezért nem szabad olyan akváriumban használni, ahol fenékhalak, például páncélos harcsák találhatók, mert megsérülhetnek. A fényes kavics ezért elsősorban nem alkalmas garnélarák tartására.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Használhatja ezt a gyönyörű sötét, fényes kavicsot kontrasztként világos kavicsos alapon, kiemelheti az egyedülálló növényeket, vagy kirakhatja az egész akváriumot gyönyörű, fényes kaviccsal.

Márka: Olibetta

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Fényes kavics - fekete

1 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
4 (80%)
4 csillag
1 (20%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Fényes kavics - fekete" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder