JBL SOLAR OCEAN BLUE T5 ULTRA

T5 speciális cső sósvizes akváriumokhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL Solar Ocean Blue T5 Ultra egy kék Actinic speciális fénycső, amely a korallok, kagylók és más gerinctelenek természetes színeinek kiemelésére szolgál tengervizes akváriumokban.

A T5 talapzattal rendelkező fénycsövet a foglalatba kell helyezni, és addig forgatni, amíg a cső a helyére nem kattan.

A természet mint példakép
A JBL Solar Ocean Blue cső erős kék fényt, más néven aktinikus fényt bocsát ki. Különösen hatékony, azaz rövidhullámú fény a kék és ultraibolya spektrumtartományban. Korallfényt és kívánt holdhatást hoz létre, ha a csövet külön kapcsolja be. Ennek a csőnek az aktinikus spektrális tartománya növeli a korallok és kagylók, például a Tridacna fluoreszkáló hatását. A JBL Solar Ocean Blue cső nem biztosít tisztán aktinikus spektrumot, hanem más spektrális komponenseket is tartalmaz, amelyek ideálisabbak a sósvízi akváriumok fényéhez. A tengervizes akváriumokat nincs értelme kizárólag aktinikus fénnyel megvilágítani, hiszen a jól ápolt korallok nem nagy mélységből, hanem többnyire 20m-ig terjedő mélységből származnak, így erős napfényhez szoktak. A JBL Solar Marin Day és a JBL Solar Ocean Blue egy ideális kombinációt eredményez. Ha csak egy csőcsatlakozóval rendelkezik, válassza a JBL Solar Marin Day fénycsövet.

Műszaki információk

  • Ideális színhőmérséklet tengervízi gerinctelenek számára.
  • Az A vagy B energiahatékonysági osztály csak világos csövekkel érhető el. A színes csövek C energiahatékonysági osztályba soroltak.
  • A színvisszaadásra és a spektrumra 24 hónap garanciát vállalnak.
  • Emlékeztető táblával a kicseréléshez.

Fény, mint energiaforrás
A legtöbb akváriumban élő korallnak elegendő mennyiségű fényre van szüksége. Gyakran táplálkoznak a szöveteikben élő algák anyagcseretermékeivel. Azok a korallok, amelyek nem táplálkoznak fotoszintetikusan, a sötétebb helyeket részesítik előnyben, ezért Phyto- és Zooplankto-val kell etetni őket, mint például a JBL KorallFluid vagy JBL PlanktonPur. Az optimális növekedés érdekében fontos megismerni és biztosítani a tengeri akváriumban lévő minden korall fényszükségletét. A JBL teljes spektrumú fénycsövek természetes fényviszonyokat teremtenek, illetve a természetes megvilágítás kiegyensúlyozott képét garantálja. Az IFM Geomar Leibnitz Intézet által tesztelt, és nagyon jónak talált: "A napfényhez hasonlítható".

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL Solar fénycsövek természetes fényviszonyokat teremtenek az érzékeny akváriumlakók számára!

Márka: JBL

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL SOLAR OCEAN BLUE T5 ULTRA

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "SOLAR OCEAN BLUE T5 ULTRA" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: