JBL ProSilent Control

Állítható precíziós levegő-zárócsap

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL ProSilent Control egy állítható precíziós levegő-zárócsap, valamint több, 4/6 mm-es, levegővel működtetett rendszerhez alkalmas.

Az akváriumban a gázcsere főként a víz felszíni mozgásával megy végbe, melynek során légköri oxigén kerül az akváriumvízbe. Néhány tényező azonban jelentősen csökkenti az akvárium oxigéntartalmát: a hőmérséklet emelkedése, a CO2 éjszakai elzárásának hiánya, a gyógyszerek és még sok más.

A kis felületi árammal rendelkező akváriumokban gyorsan hiány alakulhat ki. Ugyanis a növényi tömeg is döntő jelentőségű: napközben a növények létfontosságú oxigént termelnek, azonban az éjszaka folyamán szén-dioxidot lélegeznek ki, hiszen fény nélkül nem megy végbe a fotoszintézis. Itt különösen előnyös lehet egy légszivattyú használata annak érdekében, hogy elkerülje a szükségtelen, állandó pH-ingadozásokat az éjszaka folyamán, amivel a legtöbb halnak is jelentős nehézségei vannak. Az így létrejövő vízmozgás aktívan szorítja ki a (felesleges) CO2-t, így a légköri oxigén bejuthat az akvárium vizébe.

Könnyű telepítés
A zárócsap a légszivattyú légtömlőjéhez csatlakozik (a légtömlő és a légszivattyú nem tartozék). A JBL ProSilent Control 2 precíz és egyénileg állítható finom tűszeleppel rendelkezik, amelyek precíz levegőellátást biztosítanak. A zárócsap bővithető, fali tartóval a falra rögzíthető. Minden tömlőcsatlakozás saját csavarzárral ellátott.

Szállítási csomag:
JBL ProSilent Control zárócsap, bővíthető

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ProSilent Control segítségével optimális oxigénellátást hozhat létre az akváriumban!

Márka: JBL

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProSilent Control

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ProSilent Control" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder