JBL ProScape NPK Macroelements, 500ml

Növénytrágya

10.590 Ft

(21.180 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 500ml

Kiszállítás június 21., péntek-ig

Raktáron ettől: június 20.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • A növények kiegészítő ellátásához
 • Létfontosságú növénynövekedés, megelőzi a hiánytüneteket: nitrogénnel, nitráttal és egyéb nyomelemekkel
 • 1 palack JBL ProScape NPK Macroelements. Alkalmazása: naponta 6 ml/100 l erős fényben CO2-vel, 3 x hetente 2 ml/100 l gyenge fényben CO2 nélkül, 2 ml/100 l gyenge fényben CO2-vel naponta, 2 ml/100 l gyenge fényben CO2 nélkül naponta

Cikkszám: JBL-2111500, Tartalom: 500 ml, EAN: 4014162211156

Leírás

A JBL ProScape NPK Macroelements egy 3 komponensű növénytrágya akváriumok vízkezeléséhez, valamint ellátja a növényeket minden szükséges tápanyaggal, és megelőzi a hiánytüneteket. A termék különböző kiszerelésben kapható.

A JBL ProScape NPK Macroelements nitrogénnel és foszforral látja el az akvárium vizét nitrátsók és vízben oldódó foszfátsók formájában. Ez biztosítja a vízi növények számára a szükséges nitrogénellátást. Ezenkívül káliumot és magnéziumot is szállítanak. Mivel a konkrét fogyasztást nem lehet pontosan megjósolni, ezért javasoljuk a nitrát- és foszfátérték rendszeres ellenőrzését, különösen a következő adagolás előtt.

Ha az akvárium vizében mért foszfát- és nitrátszintek a tartományon kívül esnek, akkor az egyes komponensű műtrágyák JBL ProScape N Macroelements, JBL ProScape P Macroelements, JBL K Macroelements, JBL Mg Macroelements használata javasolt. Az összes szükséges mikro- és makroelem tápanyag-fogyasztása kiszámíthatatlan, különösen egyes mikroelemek esetében, valamint erősen függ a vízinövényektől. Nagyon alacsony koncentrációban ezek a mikroelemek nem mérhetők az akváriumokban megszokott tesztekkel. Ezért célszerű megakadályozni az egyes tápanyagok felhalmozódását a beültetett akváriumokban a víz rendszeres heti 30-50%-os cseréjével és a JBL ProScape Fe + mikroelemeket tartalmazó trágya hozzáadásával.

A JBL ProScape NPK Macroelements alapvető makrotrágyaként tökéletesen illeszkedik a JBL ProScape Fe + Microelements termékhez. A JBL ProScape NPK Macroelements biztonságosan használható gerinctelen állatok élőhelyéül szolgáló akváriumban. A trágya nem káros a garnélákra, rákokra és csigákra.

Az adagoló kalkulátor a pontos trágyaszükséglet meghatározásához ajánlott, figyelembe véve az akváriumi víz kezdeti értékeit.

Növénynemzetségek, amelyek sok tápanyagot vesznek fel a gyökereken keresztül:
Echinodorus, Cryptocoryne, Vallisneria, Crinum, Nymphea

Növénynemzetségek, amelyek sok tápanyagot vesznek fel a leveleken és a gyökereken keresztül:
Ludwigia, Limnophila, Hygrophila, Alternanthera, Cabomba

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ProScape NPK Macroelements tökéletes az akváriumok vízkezeléséhez, valamint csodálatosan kombinálható más trágyákkal!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProScape NPK Macroelements

4,7 az 5 csillagból
5 csillag
2 (66%)
4 csillag
1 (33%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "ProScape NPK Macroelements" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder