JBL ProPond Biotope XS 0,53kg

Tavi táp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL ProPond Biotope XS egy NEO Index szerinti, elsüllyedő, teljes értékű, gyöngy formájú táp 5-15 cm-es kis biotóp halak számára. Ideális 10-30°C hőmérsékletű tavakhoz, valamint egész évben használható.

A ProPond Biotope XS jobb emészthetőségét a prebiotikus összetevők támogatják, ezáltal jobb vízminőséget biztosítva. A finomra hangolt foszfáttartalom csökkenti a víz zavarosságát, így meggátolja az algák növekedését. Az évszakos koncepció mellett a JBL ProPonds speciális FunctionFood típusokat is kínál, amelyek magukban vagy kiegészítőként speciális igényekhez, illetve csemegeként fogyaszthatók. A ProPond Biotope XS kis méretű, 1,5 mm-es elsüllyedő tápgyöngyök, amelyek 34% fehérjét, 8% zsírt, 4% nyersrostot és 12% nyershamut tartalmaznak.

A koi és az aranyhal mellett sok tótulajdonos más "őshonos” halfajokat is tart a tavában. Ezeket a közép-európai vagy észak-amerikai halfajokat biotóp halnak nevezik. A legelterjedtebb fajok a kurta baing, a fenékjáró küllő, a pikófélék, a fürge cselle stb. A legtöbb biotóp halfaj kisállatokkal táplálkozik. Egyes fajok növényi anyagokat is fogyasztanak. Mivel az aranyhal és a koi eltérő táplálékspektrummal és gyakran eltérő mérettel rendelkezik, a biotóp halakat, amelyek általában lényegesen kisebbek, speciális biotóp haleledellel kell etetni, mint például a JBL ProPond Biotope. A táp optimálisan kiegyensúlyozott táplálékot kínál kis rákfélékkel. Az aranyhalak és a koi minden bizonnyal a JBL ProPond Biotope terméket is elfogyasztják. Ez azonban nem baj, hiszen ők is szeretik és tolerálják a táp összetevőit.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ProPond Biotope XS egy teljes értékű táp biotóp halak számára, amely az elsüllyedő tápgyöngyöknek köszönhetően megfelelő táplálék a fenéken élő fajoknak.

Márka: JBL
Állatfajok: Tavi halak, Aranyhalak

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProPond Biotope XS 0,53kg

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ProPond Biotope XS 0,53kg" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder