JBL ProHaru rapid

Ragasztáshoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL ProHaru rapid egy gyorsan ható ragasztógél visszazárható tubusban, amely akváriumokhoz, terráriumokhoz és tavakhoz használható.

Az akváriumok, terráriumok és tavak kedvelőinek nagyon sokféleképpen van szükségük ragasztóra, mindenekelőtt olyanokra, amelyek nem mérgezőek az állatok és növények számára. Erre fejlesztették ki a JBL ProHaru universal és rapid terméket. Ha dekorációs anyagokat szeretne összeragasztani, ügyelnie kell arra, hogy az anyagokról a meglévő biofilmet eltávolítsa, mert a biofilmek (baktériumok okozta csúszós felület) megakadályozzák a tartós tapadást. A száraz, korábban nem használt anyagok nem rendelkeznek problémás biofilmekkel. A ragasztandó felületeknek tisztának, por- és zsírmentesnek kell lenniük, víz alatti használat esetén pedig lerakódásoktól, például biofilmektől, algáktól, stb. Nagy felületű ragasztáshoz több párhuzamos csíkban hordja fel a ragasztót. Víz alatti használat esetén az elért tapadás gyengébb lehet, mint száraz felületeken.

Mindig vízen kívül alkalmazandó. Ezért ideális "száraz" víz alatti területeken, vagy a vízszint csökkenése, vagy egy gyökér vagy kő eltávolítása után. Törörlje meg a növényt vagy a koralldarabot és a kijelölt területet egy konyhai papírral, szárazra. Vigyen fel 1-3 csepp JBL ProHaru rapid terméket a növény- vagy a koralldarabra, majd nyomja erősen a kívánt területhez körülbelül 10 másodpercig. Az eltávolított köveket vagy gyökereket azonnal helyezze vissza az akváriumba a hozzáragasztott növényekkel vagy korallokkal.

Mohák és növények rögzítése
Az úgynevezett tájképek készítésekor nagyon népszerű a mohák, növények gyökerekre vagy kövekre rögzítése, melyeket szárazon építenek fel. A JBL ProHaru rapid ideális erre. Vigyen fel egy vagy több JBL ProHaru rapid csíkot a kívánt területre (gyökér, kő), és nyomja a mohákat vagy növényeket a ragasztóágyba. Ezután tartsa nedvesen a növényt, amíg az akvárium meg nem telik.

Megjegyzés
Az akvárium szivárgásának eltömítése: felhívjuk figyelmét, hogy a szivárgó akvárium még a szivárgás eltömítése után is biztonsági kockázatot jelent, mivel előfordulhat, hogy a teljes kötés már nem biztonságos. Ezért a szivárgás lezárásához a JBL ProHaru universal termék használatát csak egy sürgősségi intézkedésnek kell tekinteni, a nagyobb vízkárok átmeneti megelőzéseként!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A ProHaru Rapid ragasztó tökéletes hardscape tervezéshez és koralldarabok elhelyezéséhez!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProHaru rapid

3 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ProHaru rapid" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder