JBL ProFloraStart

Hosszan tartó táptalaj

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL ProFloraStart Set egy kezdő szett növénytrágyázáshoz, amely táptalaj-keveréket, valamint alaptrágyát és napi trágyát tartalmaz. Erőteljes növényi gyökereket és az akváriumi növények növekedését biztosítják édesvízi akváriumokban. A termék különböző kiszerelésben kapható.

Alkalmazás
A JBL ProFlora AquaBasis plust a talaj alá kell helyezni, és egy mosott talajréteggel lefedni. A hatás legalább 5 évig tart. Mivel a legtöbb akváriumi növény főként a gyökereken keresztül szívja fel tápanyagait, ezért fontos tápanyagokkal ellátni őket. A JBL AquaBasis plus tartalmazza az összes alapvető tápanyagot az akváriumi növények egészséges és erőteljes növekedéséhez. A funkció egy jól feltöltött akkumulátorhoz hasonlítható: a JBL AquaBasis plus azonnali energiát (tápanyagot) biztosít a növények számára, valamint folyékony trágyával újratölthető, ha az akkumulátor lemerült. Az optimális növényápolás érdekében a JBL többi trágyázó termékével kombinálva ajánljuk. A trágya megelőzi és korrigálja a hiánytüneteket, például a vas- és káliumhiányt. Az algák növekedését gátolja, a növények optimális növekedésének támogatásával.

Tipp
Sok létfontosságú nyomelemet nem lehet elraktározni, mivel nagyon érzékenyek, nagyon gyorsan képződnek és tönkremennek az akvárium környezetében. Ennek eredményeként a növények számára már nem állnak rendelkezésre. Mivel azonban a növények csak akkor bontakozhatnak ki teljes pompájukban, ha egyetlen létfontosságú tápanyag sem hiányzik, a JBL egy speciális trágyát fejlesztett ki, amely az összes érzékeny nyomelemet és egyéb fontos anyagot megfelelő formában tartalmazza. Ezeknek az anyagoknak a napi adagolása lehetővé teszi az akváriumi növények virágzását, illetve tökéletes növényápolást nyújt. A JBL Ferropol és JBL AquaBasis plus alaptrágyák segítségével minden akváriumi növény optimálisan el van látva ásványi tápanyagokkal és nyomelemekkel. Ezenkívül CO2-ellátás javasolt.

Növénynemzetségek, amelyek sok tápanyagot vesznek fel a gyökereken keresztül:
Echinodorus, Cryptocoryne, Vallisneria, Crinum, Nymphea

Növénynemzetségek, amelyek sok tápanyagot vesznek fel a leveleken és a gyökereken keresztül:
Ludwigia, Limnophila, Hygrophila, Alternanthera, Cabomba

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ProFloraStart szett mindenki számára ideális, aki értékeli a jól ápolt vízinövényeket.

Márka: JBL

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ProFloraStart

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "ProFloraStart" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder