JBL PROFLORA CO2 SET U

CO2-műtrágyarendszer akváriumokhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

JBL ProScan Recharge
JBL ProScape Volcano
JBL PlanktonPur
Leírás

A teljesen csatlakoztatásra kész CO2-műtrágyarendszer mágnesszeleppel és éjszakai kikapcsolással az akvárium minden lakója számára 24 órás jó közérzetet biztosít, valamint sok kényelmet a tulajdonosának: a folyamatos tesztnek köszönhetően a pH-érték állandóan ellenőrzött, hogy mindig az optimális mennyiségű CO2 szabaduljon fel. Ha szeretné, a készüléket időzítőhöz is csatlakoztathatja (NEM a szállítási csomag része).

A telepítés egyszerű: csavarja a nyomáscsökkentőt a mellékelt eldobható CO2-palackra, csatlakoztassa a tömlőt a buborékszámlálóhoz/visszafolyásgátló szelephez és a reaktorhoz, állítsa be a buborékok számát, és már indíthatja is. A tömlőcsavaroknak köszönhetően minden ott marad, ahol lennie kell - a gördülékeny üzembehelyezés érdekében. Az eldobható palack TÜV által bevizsgált. A rendszer a JBL U sorozat kiegészítője.

A szállítási csomag tartalma: 500 g-os eldobható CO2-palack, nyomáscsökkentő mágnesszeleppel, 3 m-es tömlő, buborékszámláló visszafolyásgátló szeleppel, TAIFUN CO2 reaktor bővítő szettel, CO2/pH hosszú távú teszt reagensekkel.

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL PROFLORA CO2 SET U

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
3 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.