JBL NovoGranoVert mini

Főtáp díszhalak számára

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL NovoGranoVert mini egy granulált főtáp kis- és közepes méretű növényevő akváriumi halak, valamint 3 és 10 cm közötti, édes- és tengervízi garnélarákok számára, amelyek különböző vízrétegekben élnek.

A számos szemcseméret lehetővé teszi a táp elsüllyedését és lebegését, ami azt jelenti, hogy az akvárium minden lakóját egyformán ellátja. A spirulina algának köszönhetően ez a teljes értékű táp hozzájárul az egészséges immunrendszer megőrzéséhez, az optimális növekedéshez és a természetesebb színezekhez.

A szájméretű granulátumoknak köszönhetően optimális az akváriumi halak táplálkozási feltételeihez. Általánosságban elmondható, hogy minden JBL Novo típusú táp könnyebben emészthető, ami kevesebb kiválasztódáshoz vezet, így a jobb vízminőség is garantált a NovoGranoVert mini segítségével.

Az optimálisan beállított foszfáttartalom csökkenti a víz zavarosságát és meggátolja az algák növekedését. Az egyedülálló CLICK-doboznak köszönhetően higiénikusan etethet anélkül, hogy saját maga hozzá kellene nyúlnia a táphoz.

Ez a különféle apró díszhalak számára készült teljes értékű táp felbontás után négy hónapig, zárva pedig három évig tárolható. A 250 ml-es utántöltő a JBL NovoGranoVert CLICK-dobozhoz kapható. Ezenkívül ez a főtáp kombinálható, hogy kulináris szempontból teljessé tegye a mindennapi táplálékot.

Ajánlott adagolás:
Naponta egyszer vagy kétszer akkora mennyiséget, amennyit a halak 5 perc alatt el tudnak fogyasztani. A kevesebb néha több. Az etetési intervallumok azonban növelhetők a fiatal halak esetében.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Természetesebb színek a spirulina algának köszönhetően!

Márka: JBL
Állatfajok: Elevenszülő díszhalak

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL NovoGranoVert mini

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "NovoGranoVert mini" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder