JBL NovoGranoColor

Főtáp díszhalak számára

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL NovoGranoColor egy granulált főtáp 6 és 15 cm közötti, különböző vízterületeken élő, közepes és nagy trópusi édesvízi halak számára.

A számos szemcseméret lehetővé teszi az étel elsüllyedését és lebegését, ami azt jelenti, hogy az akvárium minden lakóját egyformán ellátja. Ideális tápadagoló automatákhoz is. A JBL NovoGranoColor különféle természetes nyersanyagai kifejezőbb színeket, stabil immunrendszert és határozott megjelenést biztosítanak.

A szájméretű granulátumoknak köszönhetően optimális az akváriumi halak táplálkozási feltételeihez.

Általánosságban elmondható, hogy minden JBL Novo típusú táp könnyebben emészthető, ami kevesebb kiválasztódáshoz vezet, így a jobb vízminőség is garantált a NovoGranoColor segítségével. Az optimálisan beállított foszfáttartalom csökkenti a víz zavarosságát és meggátolja az algák növekedését. Az egyedülálló CLICK-doboznak köszönhetően higiénikusan etethet anélkül, hogy saját maga hozzá kellene nyúlnia a táphoz.

Ez a különféle apró díszhalak számára készült teljes értékű táp felbontás után négy hónapig, zárva pedig három évig tárolható. A 250 ml-es utántöltő a JBL NovoGranoColor CLICK-dobozhoz kapható. Ezenkívül ez a főtáp kombinálható, hogy kulináris szempontból teljessé tegye a mindennapi táplálékot.

Ajánlott adagolás:
Naponta egyszer vagy kétszer akkora mennyiséget, amennyit a halak 5 perc alatt el tudnak fogyasztani. A kevesebb néha több. Az etetési intervallumok azonban növelhetők a fiatal halak esetében.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A NovoGranoColor CLICK egy optimális táp közepes és nagy méretű halak számára minden vízrétegben!

Márka: JBL
Állatfajok: Pontylazacalakúak, Labirintkopoltyús halak, Elevenszülő díszhalak, Márnák

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL NovoGranoColor

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
1 (100%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "NovoGranoColor" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder