JBL NovoBel - Utántöltő

Főtáp díszhalak számára

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

JBL ProScan Recharge
JBL ProScape Volcano
JBL PlanktonPur
Leírás

A JBL NovoBel egy teljes értékű táplálék pehely formában az akváriumi díszhalak számára. A különböző szemcseméretek miatt ez a táp ideális olyan halfajták számára, amelyek elsősorban a vízfelszín közelében és a középső vízzónában élnek.

Jó emészthetőségének köszönhetően a JBL NovoBel kevesebb halürüléket eredményez, illetve kiegyensúlyozott foszfátaránnyal rendelkezik. Ennek eredményeként csökken az akvárium vízszennyezettsége, illetve megakadályozza az algák növekedését.

Több mint 50 nyersanyag a hét különböző pehelyben, ez a haltáp egy teljes értékű táplálék, valamint biztosítja az akváriumi halak vitális növekedését. Gyengébb minőségű halliszt nélkül. Ehelyett a JBL a filégyártásból származó kiváló minőségű halhúst tartalmazza. Így a NovoBel tiszta halfehérjéből áll, illetve optimalizált fehérje-zsír arányt kínál.

Ajánlott adagolás:
Naponta egyszer vagy kétszer adjon az állatoknak annyi NovoBel terméket, amennyit néhány percen belül el tudnak fogyasztani. Az etetés gyakorisága napi három-négy alkalomra növelhető fiatal állatok esetén.

Márka: JBL
Állatfajok: Pontylazacalakúak, Bölcsőszájúhal-félék, Labirintkopoltyús halak, Elevenszülő díszhalak, Márnák

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL NovoBel - Utántöltő

3 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
8 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

8 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.