JBL LED Solar Control WiFi

JBL LED vezérlőkészülék

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL LED SOLAR NATUR távirányítójával fokozatonként állíthatja be a fényt, valamint három színhőmérséklet közül választhat. Amint kiegészíti a JBL LED SOLAR NATUR-t (ideálisan a JBL LED SOLAR EFFECT-tel kombinálva) a JBL LED SOLAR CONTROL termékkel, a vezérlés új világa nyílik meg: a JBL LED SOLAR CONTROL segítségével használhatja a pantanai (Délnyugat-Brazília) vagy a kelet-afrikai hasadékvölgyi tavak vidékét (Malawi-Tanganyika) idéző biotópokat. A LED-ek ezután az évszaktól függően módosítják az éghajlat helyzetét (beleértve a száraz és esős évszakokat, a zivatarokat és a felhőtakarót). Az aranyhalak akváriumánál a világítás kifejezetten a gyönyörű színeket emeli ki, a közösségi akváriumok esetében pedig egy olyan fényt állítanak be, amely egy trópusi napot mutat 10 órás napsütéssel, a növényeknek megfelelő megvilágítással, illetve a halaknak erőteljes színekkel. A zivatarokat és a felhőket egy véletlenszám-generátor játssza be.

Az erősen beültetett akváriumok (aquascaping) kedvelői számára a közösségi akváriumok fényprogramjához hasonló, azonban magasabb fényintenzitású program áll rendelkezésre. Minden program elején kiválasztható az akklimatizációs mód, aminek köszönhetően növényei könnyedén átállhatnak a korábbi fénycsöves világításról a LED-ek sokkal erősebb fényére, probléma nélkül. Természetesen az egyes programok akklimatizálás nélkül is kiválaszthatók. Kézi üzemmódban a saját maga által kiválasztott világítási helyzeteket is beállíthatja. Az összes említett programhoz 2 LED-es lámpatípus érhető el: 1.) JBL LED SOLAR NATUR és 2.) JBL LED SOLAR EFFECT. Ha csak a JBL LED SOLAR NATUR-t üzemelteti a JBL LED SOLAR EFFECT nélkül a JBL LED SOLAR CONTROL termékkel, akkor valóban minden funkciót elérhet, mint például zivatar, felhőzet és napkelte vagy napnyugta, azonban színes effektusok nélkül!

Szállítási csomag:

Vezérlőegység a JBL LED SOLAR rendszerbe illeszthető 2 világításhoz (1x NATUR és 1x EFFECT), a szükséges app mindig ingyenesen letölthető.

Márka: JBL
Tápcsatlakozás

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL LED Solar Control WiFi

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "LED Solar Control WiFi" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder