JBL CarboMec ultra CristalProfi i60/80/100/200

Szűrőközeg

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL Carbomec ultra ProCristal i60-200 egy szuperaktív és pelletált, rendkívül aktív szűrőszén-patron a ProCristal i szűrőben való használathoz. A maradványok és elszíneződések gyors eltávolítására szolgál édes- és tengervizes akváriumokban.

Finom szűrés
A Carbomec ultra egy rendkívül aktív pelletált szűrőszén, amely eltávolítja a gyógyszermaradványokat és a nagy molekulatömegű organikus szennyeződéseket, illetve megszünteti a víz elszíneződését és a szagokat az édesvizes akváriumokból. A Carbomec ultra pH 8-ra van beállítva, ezért ideálisan alkalmas a 7,5-8,5 közötti pH-tartományban történő használathoz.

Gondolkodás nélküli használat
A CarboMec ultra nem bocsát ki algák növekedését támogató foszfátokat a vízbe, valamint nem növeli a vezetőképességet. Az aktív szén nem szabadít fel kötött anyagokat. A Carbomec ultra különösen alkalmas Malawi és Tanganyika akváriumokban való használatra. Az aktív szenet nem szabad hosszú ideig alkalmazni, és rendszeresen cserélni kell.

Egyszerű alkalmazás
A teljesen használatra kész JBL CarboMec ultra aktív szén-szűrőpatron a szűrőcsővel egyszerűen a szűrőbe helyezhető a szűrőszivacs helyett. Többször átöblíthető a meleg víz alatt, mielőtt hideg vízzel leöblítené. A patront 2-3 hét elteltével vagy a probléma megoldása után el kell távolítani.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL Carbomec ultra gyorsan és hatékonyan távolítja el az édesvizes akváriumokból a gyógyszermaradványokat és a nagy molekulatömegű organikus szennyeződéseket, valamint szünteti meg a víz elszíneződését és a szagokat!

Márka: JBL

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL CarboMec ultra CristalProfi i60/80/100/200

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "CarboMec ultra CristalProfi i60/80/100/200" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder